Zoeken
Mari Maris - Saladebijbel

Saladebijbel

Mari Maris

Saladebijbel is hét naslagwerk voor elke saladeliefhebber
Saladebijbel

Mari Maris

Saladebijbel is hét naslagwerk voor elke saladeliefhebber
Bestel nu
Omschrijving

Saladebijbel, want salade is zoveel meer dan een blaadje sla met een beetje olie en azijn. In deze kookbijbel vind je natuurlijk alle klassiekers, maar ook verrassende, eigentijdse salades. Van pompoen met pit in de herfst tot klassieke komkommersalade in de zomer. Voor elk seizoen ruim 50 recepten met vis-, vlees-, en vegavariaties én suggesties voor de stevige trek. De recepten zijn ingedeeld per seizoen om zo het hele jaar borden vol inspiratie te geven. Ook worden de basisbeginselen zoals het maken van krokante croutons, een kloppende dressing en simpele snijtechnieken helder uitgelegd. Kortom, zowel voor de vlug-klaar-kok als de doorgewinterde chef hét boek om in de keuken te hebben.

Fragment

Auteur: Mari Maris
Auteur

Mari Maris is kookboekenauteur en werkte haar leven lang als chef, onder meer in haar eigen groenterestaurant in Frankrijk. De pers (o.a. Het Parool, NRC en Vrij Nederland) noemde Mari's eerder verschenen Groentebijbel onmisbaar en kroonde haar na Saladebijbel, Mari plukt de dag en Maison Mari tot Groentekoningin van Nederland (ELLE Eten, Volkskrant en Telegraaf). A la minute is Mari's vijfde kookboek bij uitgeverij Carrera Culinair.

Edities & Details
Gebonden: Saladebijbel - Mari Maris
ISBN: 9789048842308
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 03-05-2018
Prijs: € 33,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Digitale download: Saladebijbel - Mari Maris
ISBN: 9789048842315
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 03-05-2018
Prijs: € 14,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Carrera culinair Serie: Kookbijbels NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Gerechten en gangen: salades en groenten BISAC: COOKING / General
Meer boeken
Bart van Olphen - Vis van de BBQ
Bart van Olphen
Noni Kooiman - Wokbijbel
Noni Kooiman
Tess Posthumus - Cocktailbijbel
Tess Posthumus
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: