Zoeken
Jasper Kool - Het ultieme tostiboek

Het ultieme tostiboek

Jasper Kool

Het ultieme tostiboek

Jasper Kool

Bestel nu
Omschrijving

Krokant vanbuiten en zacht vanbinnen. Wie kent hem niet? Tosti's zijn eenvoudig en vullend troostvoer. Geliefd door kinderen en volwassenen. Het kan als een warm ontbijtje, een stevige lunch of als avondeten belegd met een goed stuk plat gegrild vlees.

Iedereen kan een tosti maken, in een contactgrill, in een pan, een tosti-ijzer, in de oven of zelfs tussen twee strijkijzers. De tosti is behoorlijk fool proof. Het enige wat je nodig hebt is twee boterhammen en kaas.

Het leuke aan een tosti is dat je er eindeloos mee kunt variëren. Iedereen kent de tosti ham-kaas en tosti ananas, maar heb je ook weleens gedacht aan een tosti met gamba's en sambalkaas, een zoete tosti met witte chocolade en aardbeien, of juist hartig met gegrilde bataat of een tosti Chinese baopao? Met slechts een paar simpele, maar smaakvolle ingrediënten creëer je de lekkerste tostivariaties!

Het ultieme tostiboek biedt verrassende tostirecepten ingedeeld in Klassiek, Trendy, Cheffy, Hollands, Spicy, Mediterraan, Werelds en Zoet.

Fragment

Auteur: Jasper Kool
Auteur

Jasper Kool runt samen met zijn compagnons Sam Holtus en Wibe Smulders het restaurant Happy Tosti, waar meer dan de helft van de medewerkers een arbeidsbeperking heeft. Als kleine jongen was hij dol op tosti's en varieerde eindeloos met beleg tussen twee gegrilde boterhammen. Tijdens zijn studie aan de Hogere Hotelschool ontwikkelde hij de passie voor koken en begon met het verzamelen van kookboeken; een eigen kookboek over tosti's kon dus niet uitblijven.

Edities & Details
Gebonden: Het ultieme tostiboek - Jasper Kool
ISBN: 9789048840182
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 18-05-2018
Prijs: € 25,00
Omvang: 208 pagina's

Bestel

Digitale download: Het ultieme tostiboek - Jasper Kool
ISBN: 9789048840199
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 18-05-2018
Prijs: € 14,99
Omvang: 208 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Carrera culinair NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Meer boeken
Bas Robben - Airfryer
Bas Robben
Janneke Vreugdenhil & Janneke Wittekoek - Hart
Janneke Vreugdenhil & Janneke Wittekoek
Bloeme Burema - Briljante bonen
Bloeme Burema
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: