Zoeken
31 oktober verschijnt bij The House of Books: 'Als ik het kan, kan jij het ook' van Anke de Jong
Inspirerende gesprekken met rolmodellen over hun ambities, dromen en kledingkast  

31 oktober verschijnt bij The House of Books: 'Als ik het kan, kan jij het ook' van Anke de Jong

Gepubliceerd op 27 juni, 2024 om 15:09

In Als ik het kan, kan jij het ook deelt Anke de Jong haar persoonlijke verhaal over hoe zij als jong meisje uit Friesland opklom tot hoofdredacteur van ELLE. Ze gaat daarnaast in gesprek met achttien rolmodellen, die Anke op uiteenlopende manieren mateloos inspireren. Openhartig vertellen ze – vanuit de eigen kledingkast – over hun carrière, ambities en hoe je kleding voor je kunt laten werken.

Wat waren bepalende momenten, welke onzeker-heden hebben ze moeten overwinnen, wie waren hun voorbeeldfiguren en wat zijn nog dromen voor de toekomst? En natuurlijk onthullen ze ook hun favo-riete items in de kledingkast: van Prada-tas tot joggingbroek, van klassieke must-haves tot die ene outfit die voor nét even wat meer zelfvertrouwen zorgt.

Dit rijkgeïllustreerde boek staat boordevol inspiratie, want als Anke je één ding wil meegeven, dan is het: als ik het kan, kan jij het ook.

 

Geïnterviewden zijn o.a.: LINDA-hoofdredacteur Karin Swerink, profvoetbalster Lieke Martens, curvy-model Vivian Hoorn, C&A CEO Giny Boer, presentator Jurre Geluk, Belgisch oud-atlete en tv-persoonlijkheid Élodie Ouédraogo en klimaatactiviste Hannah Prins.

Auteurs
Auteur: Anke de Jong

Anke de Jong (1987) is hoofdredacteur van ELLE. Ze groeide op in Friesland en werd, na verschillende stages en marketingfuncties, hoofdredacteur van Glamour. Met haar 28 jaar was ze daarmee de jongste hoofdredacteur van een modemagazine in ons land. In 2021 trad ze aan als hoofdredacteur van modeblad ELLE. Daarnaast deed Anke mee aan Wie Is De Mol? en is ze regelmatig sidekick bij Sophie & Jeroen. Samen met strafrechtadvocaat Julia Mekkes heeft ze de podcast Zogenaamd succesvol.

Boeken
Anke de Jong - Als ik het kan, kan jij het ook
Anke de Jong

Inspirerende gesprekken met rolmodellen over hun ambities, dromen en kledingkast

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: