Zoeken
Half mei verschijnt bij The House of Books: 'Vos: Het laatste weeshuis' van Elle van Rijn
Eerste deel in een spannende, historische romanreeks

Half mei verschijnt bij The House of Books: 'Vos: Het laatste weeshuis' van Elle van Rijn

Gepubliceerd op 29 april, 2024 om 15:34

1961. Isabel is zeventien jaar oud en groeide op in een weeshuis. Nog één jaar en dan wil ze viool gaan studeren aan het conservatorium in Parijs, samen met haar beste vriendin in het weeshuis: Victoria. Nog één jaar en dan kan het echte leven beginnen. Tenminste, als de knappe Otto, een van de jongens in het weeshuis, haar niet al te veel afleidt...

Maurits, geestelijk vader van het weeshuis, probeert ondertussen Nobilitas, de nobele orde die het weeshuis altijd heeft gefinancierd, te overtuigen om de ambitieuze toekomstplannen van de kinderen te ondersteunen. Maar Nobilitas blijkt andere plannen te hebben voor de kinderen. Gaandeweg ontdekt Maurits de verborgen agenda van de orde en probeert hij de kinderen hiervoor te behoeden. Maar of dat lukt?

Naar een idee van Elle van Rijn.

Auteurs
Auteur: Elle van Rijn

Elle van Rijn (1967) is auteur van vele succesvolle boeken, waar­onder de historische romans De crèche en Terug naar Insulinde, en de bestsellers Vier wandelaars en een Siciliaan en Een familie en een Griekse god. Samen met Lotta Magnusson en Jacqueline Rogers bedacht ze de nieuwe historische romanserie Het laatste weeshuis, waarvan het eerste deel, Vos, werd geschreven door Elle van Rijn.

Boeken
Elle van Rijn - Vos
Elle van Rijn

Eerste deel in een spannende, historische romanreeks

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: