Zoeken
Eind juni verschijnt bij The House of Books: 'In mijn voetsporen' van Sarah Meuleman
Trektocht over oude paden naar een nieuwe toekomst, persoonlijk en hartverwarmend

Eind juni verschijnt bij The House of Books: 'In mijn voetsporen' van Sarah Meuleman

Gepubliceerd op 3 april, 2024 om 11:00, aangepast op 3 april, 2024 om 12:29

Als jonge vrouw doorkruiste Sarah Meuleman Engeland. Met een zware rugtas, zonder enige wandelervaring, liep ze de Coast to Coast-route, van de Ierse Zee naar de Noordzee. Onlangs vond ze het dagboek terug dat ze toen heeft bijgehouden. Nu, meer dan twintig jaar later, besluit ze in een impuls de tocht opnieuw te lopen. Ze wil zich goed voorbereiden, maar een gebeurtenis zet het leven van Sarah – inmiddels moeder, schrijver en geliefde – op z’n kop. Met gemengde gevoelens begint ze aan de tocht, al wandelend herontdekt ze niet alleen het landschap, maar ook zichzelf.

 

In mijn voetsporen is een ontroerende, hartverwarmende ode aan het wandelen, maar ook een verhaal over de keerpunten in het leven, over dromen en herinneringen, over groeien en de kracht van afscheid nemen.

Auteurs
Auteur: Sarah Meuleman

Sarah Meuleman is auteur en journalist. Ze schrijft voor verschillende media en heeft een tweewekelijkse column die in zowel NRC als De Standaard verschijnt. Haar debuutroman De zes levens van Sophie werd genomineerd voor de Bronzen Uil en werd in Amerika uitgegeven. Daarnaast schreef ze de spannende romans De vondeling en Zie mij graag. Met deze laatste won ze de Boekenpanda 2023, een Vlaamse literatuurprijs. In 2024 worden er twee nieuwe boeken van Sarah Meuleman verwacht.

Boeken
Sarah Meuleman - In mijn voetsporen
Sarah Meuleman

Trektocht over oude paden naar een nieuwe toekomst, persoonlijk en hartverwarmend

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: