Zoeken
Half april verschijnt bij The House of Books: 'Illusie' van Camilla Läckberg en Henrik Fexeus
Het explosieve slotdeel van de bloedstollende trilogie met Vincent en Mina

Half april verschijnt bij The House of Books: 'Illusie' van Camilla Läckberg en Henrik Fexeus

Gepubliceerd op 28 maart, 2024 om 12:08

Het is december in Stockholm en de Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd. Tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Het skelet blijkt afkomstig te zijn van een hooggeplaatste financier. Het team van politie-inspecteur Mina Dabiri wordt nog steeds gekweld door het traumatische incident van afgelopen zomer - dat eindigde in de dood van een collega - en roept de hulp in van mentalist Vincent Walder om te helpen met de zaak. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Over de trilogie:

'De samenwerking Läckberg-Fexeus blijkt een gouden greep.' VN Detective & Thrillergids

'Superspannende roman waarbij het ouderwets nagelbijten is.' De Telegraaf

Auteurs
Auteur: Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 35 miljoen verkochte boeken. Van haar populaire Fjällbacka-serie met Patrik Hedström en Erica Falck zijn alleen in Nederland al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Haar nieuwste boek, Nachtspel, vormt een tweeluik samen met Vrouwen zonder genade.

Auteur: Henrik Fexeus

Henrik Fexeus is een bekende Zweedse mentalist, auteur en tv-presentator. Van zijn boeken zijn inmiddels meer dan een miljoen exemplaren verkocht en ze worden vertaald in 30 landen. In 2017 debuteerde hij als fictie-auteur met zijn youngadultroman The Lost, het eerste deel van een trilogie.

Boeken
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus - Illusie
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus

Het explosieve slotdeel van de bloedstollende trilogie met Vincent en Mina

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: