Zoeken
Begin mei verschijnt bij Carrera Culinair: 'Vis van de BBQ' van Bart van Olphen
Het eerste boek over vis van de BBQ!

Begin mei verschijnt bij Carrera Culinair: 'Vis van de BBQ' van Bart van Olphen

Gepubliceerd op 22 februari, 2024 om 16:48

Het nieuwe kookboek Vis van de BBQ van Bart van Olphen biedt heerlijke bbqrecepten voor vis. Met meer dan 12 jaar ervaring, deelt Bart zijn passie voor zeevruchten en zijn zoektocht naar duurzame visgemeenschappen over de hele wereld. Ontdek smakelijke barbecuegerechten en duurzame visvangstverhalen die inspireren tot een bewuste consumptie van alles wat uit de zee komt.

Waar komt mijn passie voor vis vandaan? Mensen vragen me dat vaak, maar ik weet echt niet precies wanneer het begon. Ik herinner me zeker dat ik als jongen gefascineerd was door de enorme schotels met zeevruchten die elk jaar op tafel werden gezet als we vakantie vierden in Parijs.'

Auteurs
Auteur: Bart van Olphen

Bart van Olphen is als culinair vis-expert voorvechter van duurzaam gevangen vis. Zijn eerste kookboek 'Fish Tales' werd onderscheiden met een Gourmand Award. Ook schreef hij 'Het Nederlands viskookboek' en de bestsellers 'Visbijbel' en 'Vis uit blik'. Bart werkt samen met Jamie Oliver voor diens FoodTube-kanaal en heeft onder de naam Bart's Fish Tales een eigen succesvol YouTube-kanaal. Op Instagram zendt hij 's werelds kortste kookshow uit.

Boeken
Bart van Olphen - Vis van de BBQ
Bart van Olphen

Het eerste boek over vis van de BBQ!

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: