Zoeken
Begin april verschijnt bij The House of Books:  'Een moordgids voor antiekverzamelaars' van C.L. Miller
Voor welk antiekstuk zou jij een moord doen?

Begin april verschijnt bij The House of Books: 'Een moordgids voor antiekverzamelaars' van C.L. Miller

Gepubliceerd op 31 januari, 2024 om 12:14

Freya Lockwood keert voor het eerst in jaren terug naar haar schilderachtige Engelse geboorteplaats nadat ze hoort dat Arthur Crockleford, antiquair en haar voormalige mentor, onder mysterieuze omstandigheden is overleden. Samen met haar excentrieke tante Carole gaat ze op zoek naar antwoorden.

Hun onderzoek leidt hen naar een oud landhuis waar een weekend voor antiekliefhebbers wordt georganiseerd. Maar niet alles is wat het lijkt: het antiek is vervangen door slechte reproducties en de andere gasten gedragen zich wel heel geheimzinnig. Wat gebeurt er op dit landgoed en hoe was Arthur erbij betrokken? Kunnen Freya en Carole de waarheid achterhalen voordat de moordenaar opnieuw toeslaat?

Auteurs
Auteur: C.L. Miller

C. L. Miller begon haar carrière als redactieassistent voor haar moeder, bekende antiquaar Judith Miller, bij The Miller's Antique Price Guide en andere publicaties over antiek. Nadat ze zelf kinderen kreeg, besloot ze haar lang gekoesterde droom om auteur te worden na te jagen en begon ze zich fulltime op haar schrijven te concentreren. Ze woont met haar gezin in een middeleeuws huisje in Dedham Vale, Suffolk.

Boeken
C.L. Miller - Een moordgids voor antiekverzamelaars
C.L. Miller

Voor welk antiekstuk zou jij een moord doen?

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: