Zoeken
Half april verschijnt bij Uitgeverij Moon: 'Mila en de magische dromenvanger' van Djamila en Daniëlle Bakhuis
Het eerste boek van YouTube-ster MeisjeDjamila

Half april verschijnt bij Uitgeverij Moon: 'Mila en de magische dromenvanger' van Djamila en Daniëlle Bakhuis

Gepubliceerd op 24 januari, 2024 om 11:03

Mila krijgt voor haar tiende verjaardag een prachtige zelfgemaakte dromenvanger van haar lievelingstante Avilia. Het is haar favoriete cadeau ooit, maar het wordt nog beter als ze die avond naar bed gaat. Het blijkt namelijk niet zomaar een dromenvanger... Hij is magisch!

Als ze in slaap is gevallen komt Mila terecht in Dromenlaan, een prachtige plek waar ze haar gids Somnia leert kennen. Hij legt haar uit dat ze elke nacht zelf haar droom kan kiezen. Het enige wat ze hoeft te doen, is een droomdeur openen.

En jij als lezer kunt hetzelfde doen. Dit boek lees je in de volgorde die je zelf kiest. Ga jij eerst naar een kleurrijk zeemeerminnenfeest? Of wil je hoog boven de wolken vliegen? Misschien maak je liever een tijdreis? Het kan allemaal!

Wat wil jij dromen vannacht?

 

Met illustraties van Jelke van Antwerpen

Auteurs
Auteur: Meisje Djamila

Je kunt haar kennen als de grootste Nederlandstalige vrouwelijke YouTuber, maar ook als actrice, zangeres of zelfs songwriter.Sinds 2014 woont ze in Texas, waar ze haar spontane, gekke, maar vooral altijd vrolijke YouTube-video's voor het kanaal "MeisjeDjamila" maakt. Bij elkaar opgeteld hebben deze video's al meer dan 1 miljard views. Muziek is Djamila's grootste passie, dus een eigen album (Girl) en clubtour konden niet uitblijven. In onder andere een uitverkocht Tivoli en Melkweg speelde ze nummers als Brickwall, Bubblegum en Breathe. In 2021 tekende ze een publishingovereenkomst met Cloud 9 en dat betekent dat er wordt gewerkt aan nieuw songrepertoire voor 2023.Naast muziek, doeboeken, een...

Auteur: Daniëlle Bakhuis

Daniëlle Bakhuis werkt sinds haar achttiende in de journalistiek. Na haar column in meidentijdschrift Fancy, werkte ze als freelance redacteur voor onder andere Cosmopolitan, CosmoGIRL en Flow. Daarnaast schreef ze veel spannende boeken voor jongeren, waaronder Zes seconden, De eliminatie en Het huis zonder einde. Ze bezoekt graag scholen om leerlingen te vertellen over haar werk als schrijver en haar boeken.

Boeken
Meisje Djamila & Daniëlle Bakhuis - Mila en de magische dromenvanger
Meisje Djamila & Daniëlle Bakhuis

Het superleuke eerste boek van YouTube-ster MeisjeDjamila!

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: