Zoeken
Eind januari verschijnt bij Inside: 'Crashen in de keuken' van Rob Kamphues
Een heerlijk naslagwerk van een jaar Formule 1

Eind januari verschijnt bij Inside: 'Crashen in de keuken' van Rob Kamphues

Gepubliceerd op 9 januari, 2024 om 10:38

Na het populaire autosportprogramma Crashen in de keuken, nu ook een naslagwerk over een jaar boordevol Formule 1. Alle grands prix komen langs.

Dit boek biedt uitkomst wanneer je even niet meer weet wie er het afgelopen seizoen waar won, bent vergeten in welke kwalificatie Pérez wel Q3 haalde of hoe vaak Ferrari van Robert Doornbos het rapportcijfer '1' kreeg.

Het staat vol weetjes waar je vrienden mee kunt imponeren, zoals 'wanneer vond de grootste massacrash plaats?' Ook zijn er fijne verhalen om te lezen op een regenachtige zondagmiddag als er drie uur code rood is. Dit alles gelardeerd met de mooiste en meest memorabele foto's van formule-1-fotograaf Peter van Egmond. En natuurlijk alle recepten die ik het afgelopen jaar uitprobeerde zoals een authentieke grammelschmalz.

Auteurs
Auteur: Rob Kamphues

Rob Kamphues (1960) is tv-presentator, cabaretier, schrijver en groot liefhebber van autosport. Samen met Robert Doornbos presenteert hij wekelijks Crashen in de Keuken over Formule 1. Hij schreef al meerdere boeken, o.a. Inhaalrace (2010) en Droom op wielen (2022).

Boeken
Rob Kamphues - Crashen in de keuken
Rob Kamphues

Een heerlijk naslagwerk van een jaar Formule 1

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: