Zoeken
Eind november verschijnt bij uitgeverij Horizon: 'Zes' van Rudy Morren
In Zes toont Rudy Morren eens te meer tot welke gruwelen mensen in staat zijn

Eind november verschijnt bij uitgeverij Horizon: 'Zes' van Rudy Morren

Gepubliceerd op 25 september, 2023 om 13:34

Inspecteur Tessa Vermeer onderzoekt samen met Sander Cap enkele schijnbare zelfmoorden. De slachtoffers blijken allen betrokken bij een groepsverkrachting tijdens een jeugdkamp in 1985. Vijf van de daders werden in bescherming genomen terwijl een onbekende zesde jongen, de verpersoonlijking van het noodlot, wegvluchtte.

Wil iemand deze vreselijke daad nu, bijna veertig jaar later, wreken? De overgebleven belagers vrezen voor hun leven. Niet iedereen kan het gewicht van zijn verleden torsen. En wie was die zesde jongen?

Auteurs
Auteur: Rudy Morren

Rudy Morren (1963) is acteur, scenarist van films en televisiereeksen en een gevestigde thrillerschrijver. Hij debuteerde in 2019 bij Horizon met Wild vlees. Een jaar later volgde Sneeuwspoor, waarmee hij de Knack Hercule Poirotprijs won. Zijn derde boek, Verdronken land, werd eveneens voor deze prijs genomineerd. In 2022 verscheen Het incident. Al deze boeken ontvingen lovende recensies. Rudy Morren kreeg bovendien vier keer op rij vier sterren in de Vrij Nederland Thrillergids.

Boeken
Rudy Morren - Zes
Rudy Morren

Niet iedereen kan het gewicht van zijn verleden torsen

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: