Zoeken
18 oktober verschijnt bij Moon: 'Woorden van Glas' van Pamela Sharon
Een nieuwe spannende en aangrijpende YA-roman van Pamela Sharon

18 oktober verschijnt bij Moon: 'Woorden van Glas' van Pamela Sharon

Gepubliceerd op 11 september, 2023 om 13:49, aangepast op 11 september, 2023 om 13:59

Lieve X-ers,

Vanaf nu is niemand meer veilig, vanaf nu ben je zelf je ergste vijand. Alles wat je zegt en doet kan worden vastgelegd, en will be used against you. Wij zien alles, en met alles bedoelen we ook echt alles. ­Dus wees lief, dan zijn wij dat ook voor jou.

Tot snel!

Liefs,

Project X

Op het Corbeau College is van alles mis. Er wordt gepest, de jongens met de grootste mond worden voorgetrokken en er worden persoonlijke filmpjes gedeeld. De zestienjarige Summer is er helemaal klaar mee. Als ze op een dag tijdens nablijven naast de populaire Nova komt te zitten, blijken ze het ondanks hun verschillen al snel over één ding eens te zijn: op het Corbeau moet het anders. En dus besluiten Summer en Nova een anonieme website op te richten waar leerlingen filmpjes in kunnen sturen over alles wat er misgaat op school. Maar mag je, ook al doe je het om van je school een betere plek te maken, zomaar alles online zetten?

Auteurs
Auteur: Pamela Sharon

Pamela Sharon is verzot op schrijven, jurkjes en chai latte. Bij meerdere schrijfwedstrijden viel ze in de prijzen. Ze debuteerde met het intrigerende en verrassende De geur van groen, waarmee ze tweede werd in de Moon YA Contest. Het werd genomineerd voor zowel de Jonge Jury als het Beste Boek voor Jongeren en verschijnt binnenkort in Duitsland in vertaling. Haar tweede YA-boek, Wie ik gisteren was, verscheen in 2021.

Boeken
Pamela Sharon - Woorden van glas
Pamela Sharon

Een nieuwe spannende en aangrijpende YA-roman van Pamela Sharon

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: