Zoeken
In oktober verschijnt bij The House of Books: 'Hotel 21' van Senta Rich
Nette kamers, rommelige levens

In oktober verschijnt bij The House of Books: 'Hotel 21' van Senta Rich

Gepubliceerd op 31 augustus, 2023 om 17:38

oelle is een efficiënte en vriendelijke hotelschoonmaakster, een echte modelwerknemer. Dat wil ze je tenminste laten denken. Het probleem is dat ze het niet kan laten om een kleine 'souvenirtjes' mee te nemen als ze aan het werk is. En tegen de tijd dat de hotelgasten het opmerken, is ze al lang verdwenen.

Wanneer ze bij haar 21e hotel (een vijfsterrenhotel) begint, is ze vastbesloten om haar record van één maand voordat ze verdacht wordt te verbreken. Maar haar nieuwe collega's blijken warme, vriendelijke, gecompliceerde vrouwen, en voor het eerst in haar leven vormt Noelle echte connecties. Hoe meer ze Noelle omarmen in hun hechte groepje, hoe moeilijker het voor Noelle wordt om onopgemerkt haar schatkist aan te vullen.

Zullen de vrouwen in Hotel 21 haar de moed geven om haar leven drastisch te veranderen of zullen haar oude gewoontes Noelle blijven achtervolgen?

Auteurs
Auteur: Senta Rich

Senta Rich begon haar carrière als copywriter voor reclamespots. Nu is ze tv-maker voor de BBC, Amazon Prime en andere grote internationale netwerken. Ze komt oorspronkelijk uit Londen, maar woont nu in Dublin met haar man en zoon. Hotel 21 is haar debuutroman.

Boeken
Senta Rich - Hotel 21
Senta Rich

Nette kamers. Rommelige levens.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: