Zoeken
In september verschijnt de nieuwe roman van Heleen van Royen: 'Juice'
 Claire Jansen is artiestenmanager. Als een van haar talenten in opspraak raakt, bedenkt ze een gewaagd plan om erger te voorkomen. Maar of het werkt?

In september verschijnt de nieuwe roman van Heleen van Royen: 'Juice'

Gepubliceerd op 16 mei, 2023 om 10:48

Op 7 september verschijnt Juice, de nieuwe roman van bestsellerauteur Heleen van Royen.

De 42-jarige Claire Jansen is een succesvolle artiestenmanager. Ze beschouwt haar artiesten als familie en gaat voor ze door het vuur. Als een van haar jonge talenten het mikpunt wordt van een juicekanaal, bedenkt Claire een gewaagd plan om haar mensen beter te beschermen. Is dit een briljante zet of maakt ze de problemen alleen maar groter?

Heleen van Royen:

‘Deze roman moest eruit. Toen ik eind jaren tachtig aan de School voor de Journalistiek studeerde, was het ondenkbaar dat entertainmentnieuws vandaag de dag zoveel impact zou hebben. Maar toen kon ik me ook niet voorstellen dat er een tijd zou aanbreken waarin iedereen zijn vakantiefoto’s en andere privébeelden massaal met de wereld zou delen. Social media bestond nog niet. Juice speelt zich nu af, in een tijd waarin roddelen een grotere rol speelt in de media dan ooit tevoren. Manager Claire Jansen probeert haar artiesten uit alle macht te beschermen tegen online gossip en haat, maar dat blijkt anno 2023 een onmogelijke opgave. Het is een sappig, sexy en spannend boek geworden! Ik heb het met veel plezier geschreven en hoop dat mijn lezers er enorm van zullen genieten.’

Auteurs
Auteur: Heleen van Royen

Heleen van Royen, geboren in 1965, schreef de bestsellers De gelukkige huisvrouw, Godin van de jacht, De ontsnapping, De mannentester, De hartsvriendin en Sexdagboek, waarvan een deel succesvol werd verfilmd en bewerkt voor theater. In totaal verkocht ze tot nu toe 2 miljoen boeken en in 2017 maakte ze de ontroerende documentaire 'Het doet zo zeer' over de dementie van haar moeder. Voor het Letterkundig Museum maakte ze in 2014 de tentoonstelling Selfmade met meer dan 200 fotografische zelfportretten en in 2020 verscheen de columnbundel Moeder, dochter, minnares ter ere van haar twintig jaar schrijverschap. Heleen van Royen woont samen met Bart Meeldijk.

Boeken
Heleen van Royen - Juice
Heleen van Royen

Juice is Heleen van Royen zoals we haar kennen: spraakmakend, spannend, grappig én sexy.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: