Zoeken
11 mei verschijnt bij uitgeverij Horizon: 'Het allerleukste kinderkookboek' van Lizzie Mabbott
Dankzij dit boek is koken met je kinderen een feest!

11 mei verschijnt bij uitgeverij Horizon: 'Het allerleukste kinderkookboek' van Lizzie Mabbott

Gepubliceerd op 25 april, 2023 om 13:30

Dit vrolijke kinderkookboek viert alles wat met eten te maken heeft. Van makkelijke recepten uit de hele wereld tot coole kookchallenges, van  tips voor het vinden van verse ingrediënten tot informatie over de verschillende voedselgroepen: dit prachtig geïllustreerde (kook)boek is een feestje voor álle zintuigen.

Prijswinnend auteur en kok Lizzie Mabbott leert je hoe je van zelfgemaakte appelpannenkoekjes smult, of zelf kruidige vissticks maakt. De geweldige illustraties van Charlotte Dumortier brengen elk recept tot leven. 

Auteurs
Auteur: Lizzie Mabbott

Lizzie Mabbott is een selfmade kok en bekroond culinair auteur. Haar debuutkookboek Chinatown Kitchen verscheen in 2015 en werd geïnspireerd door haar liefde voor eten en haar opvoeding in Hong Kong. Sindsdien schreef ze recepten en artikels voor verschillende restaurants, merken en websites. Ze woont momenteel in Berlijn.

Auteur: Charlotte Dumortier

Charlotte Dumortier studeerde illustratie aan Sint-Lucas Brussel. Haar afstudeerproject werd meteen gepubliceerd bij Oogachtend. Ondertussen tekent Charlotte niet voor de minsten: ze werkt regelmatig voor onder andere De Morgen, Apple en NY Times.

Boeken
Lizzie Mabbott - Het allerleukste kinderkookboek
Lizzie Mabbott

Dankzij dit boek is koken met je kinderen een feest

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: