Zoeken
Begin juni verschijnt bij The House of Books: 'Hoe vermoord ik mijn familie?' van  Bella Mackie
Je familie heb je niet voor het kiezen, maar je kunt ze wel vermoorden.

Begin juni verschijnt bij The House of Books: 'Hoe vermoord ik mijn familie?' van Bella Mackie

Gepubliceerd op 17 april, 2023 om 17:04

#1 Sunday Times-bestseller

Ik heb meerdere mensen vermoord (sommige op gruwelijke wijze, andere heel koelbloedig) en toch zit ik nu in de gevangenis voor een moord die ik níét heb gepleegd. Als ik bedenk wat ik écht heb gedaan, vind ik het stiekem jammer dat niemand ooit zal weten wat voor complexe klussen het waren. Ik hoop er natuurlijk ongestraft mee weg te komen, maar ik stel me graag voor dat iemand ooit, als ik er allang niet meer ben, een oude kluis opent en deze bekentenis vindt. Mensen zouden van hun stoel vallen. Er is per slot van rekening vrijwel niemand ter wereld die kan begrijpen hoe iemand van achtentwintig doodleuk zes familieleden kan hebben vermoord, om vervolgens, zonder ook maar een greintje spijt, vrolijk verder te gaan met haar leven.


Geestig, scherpzinnig, duister en origineel.’ – Jojo Moyes
‘Een grappig, onweerstaanbaar verhaal over een disfunctionerend gezin en de obsessie van de media met moorden.’ –  Sunday Times

Auteurs
Auteur: Bella Mackie

Bella Mackie is een freelancejournalist voor o.a. The Guardian, Vice, Vogue en GQ. Hoe vermoord ik mijn familie? is haar fictiedebuut.

Boeken
Bella Mackie - Hoe vermoord ik mijn familie?
Bella Mackie

Wanneer Grace Bernard ontdekt dat haar afwezige miljonairsvader de smeekbeden van haar stervende moeder heeft afgewezen, zweert ze wraak door elk lid van zijn familie te vermoorden.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: