Zoeken
Begin april verschijnt bij The House of Books:  'Dingen die ik leerde van het vallen' van Claire Nelson
Inspirerende en aangrijpende memoires over overleven tegen alle verwachtingen in  

Begin april verschijnt bij The House of Books: 'Dingen die ik leerde van het vallen' van Claire Nelson

Gepubliceerd op 22 februari, 2023 om 17:00

In 2018 gaat journalist Claire Nelson voor lange tijd alleen op reis om haar hoofd leeg te maken en haar plannen voor de toekomst bij te stellen. Haar reis brengt haar naar Californië, maar een wandeling in het Joshua Tree National Park loopt uit op een catastrofe. Ze verdwaalt en valt ruim zes meter van een rots naar beneden. Door de val verbrijzelt ze haar bekken en kan ze haar onderlichaam niet meer bewegen. In een uithoek van de woestijn, zonder bereik en zonder dat iemand weet waar ze is, vecht Claire vier dagen lang voor haar leven afwisselend tussen wanhoop en de vastberadenheid om in leven te blijven. Tot ze op wonderbaarlijke wijze wordt gered.

In Dingen die ik leerde van het vallen vertelt Claire niet alleen haar moedige verhaal over het overleven, maar ook haar verhaal over het vallen. En hoe je zelfs als je in duizend stukjes uiteenvalt jezelf altijd opnieuw op kunt rapen.

Auteurs
Auteur: Claire Nelson

Claire Nelson is geboren in Nieuw-Zeeland en woonde meer dan tien jaar in Londen, waar ze werkte als reis- en culinair journalist. Ze schreef onder andere voor Jamie Oliver's magazine, ELLE, Food and Travel en Delicious. Dingen die ik leerde van het vallen is haar eerste boek.

Boeken
Claire Nelson - Dingen die ik leerde van het vallen
Claire Nelson

Inspirerende en aangrijpende memoires over overleven tegen alle verwachtingen in

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: