Zoeken
Half april verschijnt bij The House of Books: 'Tussen drie vrouwen' van Yvanka van der Zwaan, Emily Reekers & Naïma
Een spannende, intieme, erotische ontdekkingstocht van drie vrouwen

Half april verschijnt bij The House of Books: 'Tussen drie vrouwen' van Yvanka van der Zwaan, Emily Reekers & Naïma

Gepubliceerd op 6 februari, 2023 om 15:48

Drie vrouwen – een Marokkaanse, een studente en een moeder – stranden op de luchthaven van Marrakesh, hun vlucht is uitgesteld en noodgedwongen moeten ze samen de nacht op een hotelkamer doorbrengen. Ze verschillen veel van elkaar: door hun leeftijd en culturele achtergrond komen ze in het dagelijks leven niet met elkaars werelden in aanraking. Die nacht delen ze intieme bekentenissen, met het idee dat ze elkaar nooit meer zullen zien. Maar het blijkt de basis voor een hechte vriendschap, die ze aanmoedigt zichzelf te ontdekken en hun opvattingen over liefde, seks en genot los te durven laten.

Een uitgedoofd seksleven, exposing, sekswerk, tantracursussen, intieme gesprekken en een seksuele ontdekkingstocht, alles komt voorbij.

Naar een idee van Elle van Rijn

Auteurs
Auteur: Yvanka van der Zwaan

Yvanka van der Zwaan is samen met Mieke Kosters auteur van het blog Wine-Up. Ze debuteerde met 19% kans op geluk en maakt samen met Kluun de succesvolle podcast Help, ik heb een puber. Samen met Emily Reekers en Naïma schreef ze de roman Tussen drie vrouwen.

Auteur: Emily Reekers

Emily Reekers (1992) is schrijver, scenarist en regisseur. Ze studeerde Scenario aan de Nederlandse Filmacademie. Het mede door haar geschreven scenario Beenlampman ging in première op het Nederlands Filmfestival, net als haar regiedebuut Hannah's Dream. Ze debuteerde met Wij zijn vrij en schreef samen met Yvanka van der Zwaan en Naïma de roman Tussen drie vrouwen.

Auteur: Naïma

Naïma is het pseudoniem van een Marokkaanse schrijfster. Samen met Emily Reekers en Yvanka van der Zwaan schreeft ze de roman Tussen drie vrouwen.

Boeken
Yvanka van der Zwaan, Emily Reekers, Naïma - Tussen drie vrouwen
Yvanka van der Zwaan, Emily Reekers, Naïma

Een spannende, intieme en erotische ontdekkingstocht van drie vrouwen

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: