Zoeken
Half april verschijnt bij The House of Books: 'Tussen drie vrouwen' van Yvanka van der Zwaan, Emily Reekers & Naïma
Een spannende, intieme, erotische ontdekkingstocht van drie vrouwen

Half april verschijnt bij The House of Books: 'Tussen drie vrouwen' van Yvanka van der Zwaan, Emily Reekers & Naïma

Gepubliceerd op 6 februari, 2023 om 15:48

Drie vrouwen – een Marokkaanse, een studente en een moeder – stranden op de luchthaven van Marrakesh, hun vlucht is uitgesteld en noodgedwongen moeten ze samen de nacht op een hotelkamer doorbrengen. Ze verschillen veel van elkaar: door hun leeftijd en culturele achtergrond komen ze in het dagelijks leven niet met elkaars werelden in aanraking. Die nacht delen ze intieme bekentenissen, met het idee dat ze elkaar nooit meer zullen zien. Maar het blijkt de basis voor een hechte vriendschap, die ze aanmoedigt zichzelf te ontdekken en hun opvattingen over liefde, seks en genot los te durven laten.

Een uitgedoofd seksleven, exposing, sekswerk, tantracursussen, intieme gesprekken en een seksuele ontdekkingstocht, alles komt voorbij.

Naar een idee van Elle van Rijn

Auteurs
Auteur: Yvanka van der Zwaan

Yvanka van der Zwaan is freelance fondsenwerver voor diverse nonprofitorganisaties en co-ouder van drie kinderen. Ze is samen met Mieke Kosters auteur van het blog Wine-Up. 19% kans op geluk is haar eerste roman. Ze schreef daarnaast mee aan Wat zij elkaar vertelden.

Auteur: Emily Reekers

Emily Reekers (1992) is schrijver, scenarist en regisseur. Ze studeerde Scenario aan de Nederlandse Filmacademie. Het mede door haar geschreven scenario Beenlampman ging in première op het Nederlands Filmfestival, net als haar regiedebuut Hannah's Dream. Voorjaar 2022 verschijnt haar debuutroman Wij zijn vrij. Daarnaast is Emily co-auteur van Wat zij elkaar vertelden.

Boeken
Yvanka van der Zwaan, Emily Reekers, Naïma - Tussen drie vrouwen
Yvanka van der Zwaan, Emily Reekers, Naïma

Een spannende, intieme en erotische ontdekkingstocht van drie vrouwen

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: