Zoeken
Half april verschijnt bij Murrow: 'OK dan niet' van Katrin Swartenbroux
Over mijlpalen, maakbaarheid en de millennial mindfuck  

Half april verschijnt bij Murrow: 'OK dan niet' van Katrin Swartenbroux

Gepubliceerd op 2 februari, 2023 om 16:10, aangepast op 2 februari, 2023 om 16:24

Het is vandaag de dag niet alleen moeilijker om volwassen te worden, maar ook gewoon minder aantrekkelijk. Welkom in de millennial mindfuck, waar de huidige twintigers en dertigers te maken krijgen met een realiteit die helemaal anders is dan hun altijd is voorgespiegeld.

In OK dan niet zoekt Katrin Swartenbroux haar weg binnen het tot wasdom komen via prikkelende en scherpe essays, doorspekt met humor en herkenbaarheid. Over de vloek van het vooruitgangsverhaal, het wel of niet invriezen van eitjes en de spinning-instructeur als spiritueel leider. Maar bovenal over hoe je hoopvol blijft over een toekomst die je nooit voor ogen hebt gehad.

‘Echt een heel rake bundel essays. Ik heb een paar keer hardop gelachen, en vaker dan dat bewonderend gelezen; een fijne combinatie van humor en diepgang, en natuurlijk is alles ontzettend herkenbaar (voor de gemiddelde millennial, en iedereen die met ze te maken heeft).Irwan Droog

Auteurs
Auteur: Katrin Swartenbroux

Katrin Swartenbroux (1986) schrijft over populaire cultuur en maatschappelijke trends voor de Vlaamse krant De Morgen. Met haar scherpe pen en trefzekere stijl slaagt ze er steeds in haarfijn de tijdgeest bloot te leggen.

Boeken
Katrin Swartenbroux - OK dan niet
Katrin Swartenbroux

De midprice-editie van het ultieme boek voor millennials

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: