Zoeken
14 maart verschijnt bij Lebowski Publishers: 'Luikend' van Ingrid Kluvers
Coming-out in de jaren tachtig: een meeslepende roman over ontkennen wie je bent

14 maart verschijnt bij Lebowski Publishers: 'Luikend' van Ingrid Kluvers

Gepubliceerd op 15 december, 2022 om 13:39, aangepast op 15 december, 2022 om 13:39

Hans heeft alles wat ze verlangt. Een man, een baby, een hond. Een prachtig huis in het buitengebied en een baan op de Amsterdamse redactie van een vooruitstrevend vrouwenblad. Ze heeft er hard voor gewerkt, maar gelukkig is ze niet - dat zal wel aan de hormonen liggen. Toch besluit ze een psychiater te bezoeken en langzaamaan verschijnen er barsten in haar zorgvuldig vormgegeven identiteit. Wanneer een oude bekende opnieuw haar leven binnenstapt, wankelt Hans' bestaan.

 

Luikend is een ontroerende roman over de strijd van een volwassen vrouw met haar verleden, haar geaardheid en de veranderende wereld om haar heen.

Auteurs
Auteur: Ingrid Kluvers

Ingrid Kluvers (1949) is een veelzijdig auteur en journaliste. Van haar hand verschenen verschillende non-fictieboeken, zoals het persoonlijk verslag Zo kaal zonder jou, over het stervensproces van haar partner. Ze was jarenlang actief als hoofdredacteur bij verschillende bladen, waaronder bijna zes jaar bij meidenweekblad Tina. Voor haar jeugdboek Droomtuin ontving ze de Jonge Jury Debuutprijs 2012, daarna volgden nog twee youngadultromans.

Boeken
Ingrid Kluvers - Luikend
Ingrid Kluvers

Coming-out in de jaren tachtig: een meeslepende roman over ontkennen wie je bent

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: