Zoeken
Eind januari verschijnt bij The House of Books: 'De zondaar' van Hans Faber
Een reeks moorden houdt de gesloten gemeenschap op Urk in de greep. Kan Vince de moordenaar ontmaskeren?

Eind januari verschijnt bij The House of Books: 'De zondaar' van Hans Faber

Gepubliceerd op 7 december, 2022 om 11:06, aangepast op 7 december, 2022 om 11:09

Misdaadverslaggever Vince van Zandt heeft een moeilijke tijd. Een grote en spraakmakende reportage van zijn hand moet gerectificeerd worden en van de nieuwe hoofdredacteur mag Vince alleen nog maar bureaudiensten draaien. Tijdens een van die diensten stuit Vince op een duistere moord op Urk. Op eigen rekening reist hij af naar de plaats delict waar de moordenaar een Bijbeltekst in het zand heeft achtergelaten.

Niet veel later wordt Urk opgeschud door een tweede moord op een ouderling van een streng gereformeerde kerk. Vince’ interesse wordt gewekt als iemand op een blog details over de moorden publiceert die alleen de moordenaar kan weten...

Auteurs
Auteur: Hans Faber

Hans Faber was journalist voor onder meer de Volkskrant en Het Financieele Dagblad. Voor de Volkskrant schreef hij vaak over het schemergebied tussen onder- en bovenwereld en was hij twee keer genomineerd voor Het Gouden Pennetje, de prijs voor talentvolle journalisten. Hij is tegenwoordig copywriter en eigenaar van een communicatiebureau. Geïnspireerd door schrijvers als Stieg Larsson en Tom Wolfe schreef hij De Rus en De minister, en zijn meest recente thriller De zondaar.

Boeken
Hans Faber - De zondaar
Hans Faber

Een reeks moorden houdt Urk in de greep. Kan Vince de moordenaar ontmaskeren?

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: