Zoeken
Begin november verschijnt bij Inside:  'Nabeschouwing' van Kees Jansma & Mart Smeets
De grootste nabeschouwing van allemaal

Begin november verschijnt bij Inside: 'Nabeschouwing' van Kees Jansma & Mart Smeets

Gepubliceerd op 25 oktober, 2022 om 15:22, aangepast op 16 november, 2022 om 10:24

Samen zijn ze 150 jaar. Een mooi moment voor een grondige en heel eigen nabeschouwing van hun leven. Mart Smeets en Kees Jansma – twee iconen van de Nederlandse sportjournalistiek op televisie – samen blikken ze terug. In ontmoetingen en brieven spreken ze over zichzelf, elkaar, over ouder worden, over de glorie van de sport, de gekte van de media en de kracht van muziek, over verleden en toekomst, over vriendschap, familie, voetbal, wielrennen, basketbal, televisie en alles wat ze verder bezig houdt.

Auteurs
Auteur: Kees Jansma

KEES JANSMA (26 juni 1947, Amsterdam) werkt al tientallen jaren als schrijvend-, radio- en televisiejournalist (sportverslaggever en - presentator) voor toonaangevende Nederlandse media. Van 2004 tot en met 2014 was hij perschef van het Nederlands elftal. Hij schreef meerdere boeken, waaronder de biografie van Wesley Sneijder, de #1 bestseller.

Auteur: Mart Smeets

Mart Smeets (1947) was tien jaar lang basketballer en werkte van 1973 tot 2016 bij de NOS. Hier werd hij een boegbeeld van de Nederlandse sportjournalistiek op radio en tv. Daarnaast schreef hij meer dan vijftig boeken.

Boeken
Kees Jansma & Mart Smeets - Nabeschouwing
Kees Jansma & Mart Smeets

De grootste nabeschouwing van allemaal

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: