Zoeken
Begin november verschijnt bij uitgeverij Horizon: 'Nog 9 minuten' van Evi Hanssen, Jutta Borms en Hilde De Baerdemaeker
Meditatie voor kinderen: het nieuwe boek bij de populaire podcastreeks Nog 9 minuten

Begin november verschijnt bij uitgeverij Horizon: 'Nog 9 minuten' van Evi Hanssen, Jutta Borms en Hilde De Baerdemaeker

Gepubliceerd op 14 oktober, 2022 om 10:50

In deze gejaagde tijden nemen kinderen onze haast en stress gemakkelijk over. Net daarom is het belangrijk dat kinderen én ouders af en toe een pauze inlassen, om letterlijk op adem te komen, te verstillen en hun emoties te laten bestaan. Met de nieuwe meditatiereeks van Nog 9 minuten richten Jutta Borms, Evi Hanssen en Hilde De Baerdemaeker zich specifiek tot kinderen van 6 tot 12 jaar. In dit bijbehorende boek geven ze oefeningen en tips aan ouders om hun kinderen tot rust te brengen en vertellen ze ook honderduit over eigen ervaringen met hun kroost. Mindful opvoeden met vallen en opstaan.

Over Nog 9 minuten:

‘Met de tips van Hilde, Jutta en Evi kom je op elk moment van de dag tot rust.’ - Goed Gevoel

‘Met Nog 9 minuten wordt de drempel nog lager om dagelijks even de pauzeknop in te drukken.’ - Het Laatste Nieuws

Auteurs
Auteur: Evi Hanssen

Evi Hanssen (1978) is een populaire radio- en tv-persoonlijkheid in Vlaanderen en Nederland. Naast de baanbrekende reeks Help, Mijn Borsten Staan Online maakte ze reportages voor het Nederlandse 3 op Reis en was ze een vaste tafelgast bij De Wereld Draait Door. Evi presenteert Het Heilig Huis van Hanssen op JOE en is de sidekick van Ruud de Wild op NPO Radio 2 in Nederland. In 2020 verscheen haar eerste boek, Ergens onderweg. Samen met Jutta Borms en Hilde De Baerdemaker maakte ze de podcast 'Nog 9 minuten' en het gelijknamige boek Nog 9 minuten. Inspiratie voor meditatie (2021). In datzelfde jaar schreef ze ook de bestseller Sinds ik niet meer drink.

Auteur: Jutta Borms

Jutta Borms (1972) is een klassiek geschoolde arts, gespecialiseerd in holistische geneeskunde. Ze publiceerde eerder De nieuwe dokter (2018) en Na de crash (2020).

Auteur: Hilde De Baerdemaeker

Hilde De Baerdemaeker (1978) is actrice (Louis Louise, Dossier K, Lisa) en yoga-teacher bij PlayPauze. Ze schreef samen met Jutta Borms en Evi Hanssen Nog 9 minuten. Inspiratie voor meditatie (2021).

Boeken
Evi Hanssen, Jutta Borms en Hilde De Baerdemaeker - Nog 9 minuten: meditatie voor kinderen
Evi Hanssen, Jutta Borms en Hilde De Baerdemaeker

Meditatie voor kinderen: het nieuwe boek bij de populaire podcastreeks Nog 9 minuten

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: