Zoeken
In oktober verschijnt bij uitgeverij Horizon:  'Schrikkelkermis' geschreven door Tom Thys en met illustraties van Leslie Saurus
Tweede deel in de spannende reeks Middernachtmerries

In oktober verschijnt bij uitgeverij Horizon: 'Schrikkelkermis' geschreven door Tom Thys en met illustraties van Leslie Saurus

Gepubliceerd op 14 september, 2022 om 14:05

Mirre heeft niet haar beste dag. Ze is niet de populairste op school en wordt al een tijdje geviseerd door een groepje kinderen uit haar klas. Ze hebben haar fiets beklad, loco en gek staat er in vette letters. Mirre weet ook wel dat er over haar moeder gefluisterd wordt in het dorp, vooral over haar gekke buien. Maar het blijft haar moeder en die verdedigt ze met hand en tand.

Plots duiken overal in het dorp affiches op waarin de Schrikkelkermis aangekondigd wordt, een kermis die één keer om de vier jaar op 29 februari zijn tenten opslaat in een ander dorp. Aanvankelijk is Mirre enthousiast, zeker wanneer ze op date gevraagd wordt door haar crush. Maar als snel heeft ze door dat de kinderen en volwassenen in het dorp zich vreemd beginnen te gedragen. Is die Schrikkelkermis wel te vertrouwen?

Auteurs
Auteur: Tom Thys

Tom Thys jaagt kinderen graag de stuipen op het lijf. Hij is de auteur van de Gruweltoren-reeks, een raamvertelling die zich afspeelt in een oude, verlaten wolkenkrabber. daarnaast schreef hij ook horrorboeken voor volwassenen.Leslie Van Osselaer studeerde in 2015 af aanLUCA School of Arts als master in de Beeldende Kunsten, en is sinds 2016 CEO van haar eigen eenmanszaak waar ze illustraties, raamtekeningen, murals en cartoons maakt onder het pseudoniem Leslie Saurus.

Boeken
Tom Thys - Schrikkelkermis
Tom Thys

Durf jij een rondje op de Schrikkelkermis aan?

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: