Zoeken
Begin september verschijnen bij Carrera Culinair:  'Havermout', 'Mosselen' en 'Tosti'
Drie nieuwe delen in de Masterclass-serie

Begin september verschijnen bij Carrera Culinair: 'Havermout', 'Mosselen' en 'Tosti'

Gepubliceerd op 12 juli, 2022 om 12:32, aangepast op 12 juli, 2022 om 12:43

In Masterclass Havermout laten Pascalle Bonnier en Mathijs Kok aan de hand van 60 recepten zien dat je met havermout oneindig kunt variëren. Havermout is gezond, eenvoudig te bereiden, verrassend lekker en veelzijdig in gebruik. Maar wat kán je er eigenlijk allemaal mee? Van brood tot burger, van soep tot stroopwafel, van cake tot cappuccino en van pasta tot pannenkoek.

Nieuwe, verfrissende, bekende en minder bekende recepten met de mossel in de hoofdrol. In Masterclass Mosselen laat Piet Devriendt  zien dat je met mosselen oneindig kunt variëren. Gekookt, gebakken, in de wok of rauw, je kunt er alle kanten mee uit. Piet Devriendt is mosselchef van het restaurant De Oesterput in Blankenberg. 'Wij Belgen eten ze het liefste met frietjes. Onze noorderburen graag met brood. Maar je kunt zo veel meer met de schelpdiertjes.'

Iedereen kent de tosti ham-kaas en tosti ananas, maar heb je ook weleens gedacht aan een tosti met gamba's en sambalkaas, een zoete tosti met witte chocolade en aardbeien, of juist hartig met gegrilde bataat of een tosti Chinese baopao? Met slechts een paar simpele, maar smaakvolle ingrediënten creëer je de lekkerste tostivariaties! In Masterclass Tosti heeft Jasper Kool verrassende tostirecepten ingedeeld in Klassiek, Trendy, Cheffy, Hollands, Spicy, Mediterraan, Werelds en Zoet.

Auteurs
Boeken
Jasper Kool - Tosti
Jasper Kool

De serie waar één onderwerp uitgelicht wordt door dé expert op dat gebied.

Pascalle Bonnier & Mathijs Kok - Havermout
Pascalle Bonnier & Mathijs Kok

De serie waar één onderwerp uitgelicht wordt door dé expert op dat gebied.

Piet Devriendt - Mosselen
Piet Devriendt

De serie waar één onderwerp uitgelicht wordt door dé expert op dat gebied.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: