Zoeken
3 september verschijnt bij uitgeverij Horizon: 'Een heel bijzondere jongen' van Wim Vanlessen
Met illustraties van Leon Römer

3 september verschijnt bij uitgeverij Horizon: 'Een heel bijzondere jongen' van Wim Vanlessen

Gepubliceerd op 21 juni, 2022 om 15:12, aangepast op 21 juni, 2022 om 17:04

Willem vindt zichzelf heel bijzonder. In zijn hoofd is hij een koning, een wereldberoemde zanger en een acrobaat die als enige ter wereld een tiendubbele salto kan. Maar in zijn omgeving vindt iedereen Willem maar een druktemaker. Waarom kan hij niet gewoon doen?

Als hij op een avond met zijn ouders mee naar het theater moet, raakt hij de weg kwijt in het gebouw. Achter een van de deuren klinkt muziek. In Willems buik beginnen vlinders te fladderen. Is dit waar hij thuishoort?

Auteurs
Auteur: Wim Vanlessen

Wim Vanlessen was tot 2019 principal dancer bij het Koninklijk Ballet Van Vlaanderen. Hij won talloze nationale en internationale prijzen en werd in 2003 door het Bolsjoj Theater in Moskou benoemd tot een van de vijf beste dansers ter wereld. In 2016 werd hij zelfs tot ridder geslagen. Zijn afscheid, na een carrière bij het Ballet van 25 (!) jaar, was dan ook nationaal nieuws. Wim is ambassadeur voor ballet en dans in het algemeen. Hij zetelt onder andere in de jury van Dancing with the stars. Leon Römer is een Nederlandse illustrator en grafisch designer. Hij is ook presentator van De stripshow op NPO Zapp.

Boeken
Wim Vanlessen - Een heel bijzondere jongen
Wim Vanlessen

Een prachtig prentenboek over geloven in je dromen

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: