Zoeken
Op 24 mei verschijnt bij Lebowski Publishers:  'Wie is die vrouw?' van Elke Geurts
Na het lovend ontvangen Ik nog wel van jou is dit de messcherpe weergave van de ontnuchterende jaren na een scheiding.

Op 24 mei verschijnt bij Lebowski Publishers: 'Wie is die vrouw?' van Elke Geurts

Gepubliceerd op 2 maart, 2022 om 14:22, aangepast op 2 maart, 2022 om 14:22

Het stof van de scheiding is neergedaald en E.G. woont in haar eigen huis met haar twee dochters. Ze is bezig een nieuw thuis te creëren, en daarnaast een leven voor zichzelf op te bouwen met een nieuwe geliefde, wanneer ze ontdekt dat haar ex acht jaar lang een dubbelleven heeft geleid met een andere vrouw.

Aanvankelijk wil E.G. hier niets mee doen, ze kán er ook niets mee. Deze wending van het verhaal is voor haar te groot, te lelijk en te onbevattelijk. Maar hoe ze ook probeert het verraad te vergeten, op de meest onverwachte momenten duikt het weer op. Dus besluit ze er tóch over te schrijven, om dat wat onder de oppervlakte borrelt en waar we in het dagelijkse leven maar liever niet te veel op letten, bloot te leggen.

Terwijl in de buitenwereld een pandemie uitbreekt en de hele wereld op afstand van elkaar moet zien te blijven, leert zij juist steeds meer op mensen te vertrouwen en dichter bij hen te komen dan ze ooit deed.

Auteurs
Auteur: Elke Geurts

Elke Geurts (1973) publiceerde drie verhalenbundels en de romans De weg naar zee (2013) en Ik nog wel van jou (2017). Alle werden overladen met lof en genomineerd voor onder andere De Gouden Boekenuil, de BNG Literatuurprijs en de Anna Bijns Prijs. Daarnaast is ze schrijfdocent aan o.a. Schrijversvakschool Amsterdam.

Boeken
Elke Geurts - Wie is die vrouw?
Elke Geurts

Elke Geurts is terug en beter dan ooit, met een messcherp verslag van de jaren na haar scheiding

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: