Zoeken
Begin april verschijnt bij The House of Books:  'Een laatste uitweg' van S.A. Cosby
‘Eens in de zoveel tijd staat er een grote thrillerschrijver op. De nieuwe belofte heet S.A. Cosby en komt uit Gloucester, Virginia.’ – Arjen Ribbens, NRC

Begin april verschijnt bij The House of Books: 'Een laatste uitweg' van S.A. Cosby

Gepubliceerd op 24 februari, 2022 om 10:01, aangepast op 24 februari, 2022 om 10:04

Beauregard ‘Bug’ Montage is een goudeerlijke monteur, een liefhebbende echtgenoot en een hardwerkende vader. Maar ooit was Bug de man die van de heuvels van North Carolina tot de stranden van Florida bekendstond als de beste vluchtautobestuurder.

Wanneer een vroegere kennis hem vertelt over een overval op een juwelier die niet mis kan gaan, heeft Bug het gevoel dat hij niet anders kan dan weer achter het stuur plaats te nemen.

Achtervolgd door de geest van wie hij ooit was en de vader die verdween wanneer hij hem het meest nodig had, moet Bug een laatste uitweg vinden.

 

‘Sensationeel goed - nieuw, fris, echt, authentiek en ingenieus.Met karakters en dilemma's die je hart zullen breken. Meer dan aanbevolen.’ – Lee Child

Auteurs
Auteur: S.A. Cosby

S. A. Cosby is een auteur uit Zuidoost-Virginia. Zijn thrillers Een laatste uitweg en Vlijmscherpe tranen zijn niet meer weg te denken uit de internationale bestsellerlijsten. Alle zondaars zullen bloeden is zijn derde thriller in Nederlandse vertaling. Als Cosby niet schrijft, is hij een fervent hiker en schaakspeler.

Boeken
S.A. Cosby - Een laatste uitweg
S.A. Cosby

Hij is een echtgenoot, een vader, een monteur... en de beste vluchtautobestuurder ten oosten van de Mississippi

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: