Zoeken
5 oktober verschijnt bij The House of Books: 'Het Wolvennest' van Elodie Harper
Verkocht als jong meisje. Slavin in een Pompejaans bordeel. Haar naam is Amara. Welkom in Het Wolvennest.  

5 oktober verschijnt bij The House of Books: 'Het Wolvennest' van Elodie Harper

Gepubliceerd op 6 september, 2021 om 16:53

Ooit was Amara de geliefde dochter van een Griekse arts, tot hij stierf en zij op de slavenmarkt belandde. Nu slijt ze haar dagen in Het Wolvennest, het beruchte bordeel in Pompeï. Maar Amara's geest is verre van gebroken. Ze is sterk, slim en vastbesloten te ontsnappen.

Het leven in Pompeï bruist en zindert: schreeuwende straatventers in broeierige mensenmassa's, bejubelde gladiatoren in de arena en gevaarlijke rivalen in de thermen. Amara kan lachen en huilen met haar mede-wolvinnen terwijl ze de straten afschuimen in hun eeuwige jacht naar klanten. Ondertussen houdt ze haar blik strak op de horizon gericht. Het Wolvennest is het eerste van drie boeken dat het leven vertelt van vrouwen die veel te lang over het hoofd zijn gezien.  

‘Levendig, ingenieus en onverschrokken.’ The Times
‘Ik ben betoverd door Amara – haar kracht, mededogen en vastberadenheid om vooruit te komen in een wrede, ongelijke wereld.’ Jennifer Saint (auteur van Ariadne)

Auteurs
Auteur: Elodie Harper

Elodie Harper is journalist en prijswinnend auteur. Een van haar kortverhalen won de Bazaar of Bad Dreams-wedstrijd die beoordeeld werd door niemand minder dan Stephen King. Momenteel werkt ze als verslaggever en presentator voor de Britse zender ITV.

Boeken
Elodie Harper - Het Wolvennest
Elodie Harper

Verkocht als jong meisje. Slavin in een Pompejaans bordeel. Haar naam is Amara. Welkom in Het Wolvennest.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: