Zoeken
Op 28 september verschijnt bij The House of Books 'Wolkenstad' van Anthony Doerr
De langverwachte nieuwe roman van de auteur die miljoenen harten veroverde met Als je het licht niet kunt zien

Op 28 september verschijnt bij The House of Books 'Wolkenstad' van Anthony Doerr

Gepubliceerd op 9 juli, 2021 om 11:00

Wolkenstad is een betoverende roman over de kracht boeken, een lofzang op het menselijk vermogen om generatie op generatie verhalen over te dragen.

Vijf buitenbeentjes proberen de wereld rondom hen te begrijpen. In Constantinopel in 1453, in een bibliotheek in het huidige Idaho en op een interstellair schip in de verre toekomst jagen ze ieder hun dromen achterna terwijl ze vechten om te overleven.

Anna, Omeir, Seymour, Zeno en Konstance worden verbonden door één gehavend exemplaar van een tweeduizend jaar oude Griekse tekst – het eeuwenoude verhaal van Aethon, die ernaar verlangt om in een vogel te veranderen en naar een utopisch paradijs te vliegen. Doerr heeft een werk gecreëerd dat onze onderlinge verbondenheid weerspiegelt – met andere volkeren en met elkaar, met degenen die vóór ons leefden en degenen die hier zullen zijn nadat wij zijn verdwenen.

Wolkenstad overtreft Doerrs Pulitzerprijs-winnende Als je het licht niet kunt zien qua verhaal en uitvoering. Een glorieus gouden netwerk van verhalen. Sterk aanbevolen.’ Library Journal

Auteurs
Auteur: Anthony Doerr

Anthony Doerr is de bestsellerauteur van Als je het licht niet kunt zien, waarmee hij de Pulitzerprijs won. Wereldwijd zijn er bijna 10 miljoen exemplaren van het boek verkocht en het wordt door de internationale pers als meesterwerk beschouwd. Wolkenstad is zijn nieuwste roman. Anthony Doerr woont met zijn vrouw en twee zoons in Boisse, Idaho.

Boeken
Anthony Doerr - Wolkenstad
Anthony Doerr

De langverwachte nieuwe roman van de auteur die miljoenen harten veroverde met Als je het licht niet kunt zien

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: