Zoeken
Binnenkort verschijnt bij The House of Books 'Wat er te redden viel' van Liese O'Hallaron Schwarz
Een meeslepend familieverhaal vol spanning en onverwachte wendingen

Binnenkort verschijnt bij The House of Books 'Wat er te redden viel' van Liese O'Hallaron Schwarz

Gepubliceerd op 9 juli, 2021 om 09:00

1972, Bangkok: Genevieve en Robert Preston leven met hun drie kinderen en een klein leger aan bedienden in een prachtig huis achter een hoge muur. Genevieve streeft ernaar te leven zoals ze dat thuis in de VS zouden hebben gedaan – vol luxe en met een perfect huishouden. Maar in werkelijkheid werkt Robert voor de Amerikaanse inlichtingendienst, belandt Genevieve in een verhitte affaire en blijkt hun gezin een kwetsbaar doelwit in een land dat ze nooit helemaal zullen begrijpen. Hun leven spat uiteen wanneer de achtjarige Philip plotseling verdwijnt.

2019, Washington: Laura Preston wordt benaderd door een vreemde die beweert haar broer Philip te zijn die veertig jaar geleden in Bangkok verdween...

Wat er te redden viel is een onvergetelijke roman over een gezin dat uiteenvalt door verlies en verraad, en over de schoonheid die zelfs te midden van de scherven kan bestaan.

Auteurs
Auteur: Liese O'Hallaron Schwarz

Liese O'Halloran Schwarz groeide op in Washington na een vroege jeugd in het buitenland. Ze begon met schrijven tijdens haar studie geneeskunde. Hoewel ze haar kortverhalen al snel in de prijzen vielen, focuste zich op haar specialisatie in spoedeisende geneeskunde. Uiteindelijk keerde ze terug naar schrijven. Wat er te redden was is haar derde roman.

Boeken
Liese O'Hallaron Schwarz - Wat er te redden viel
Liese O'Hallaron Schwarz

Een meeslepend familieverhaal vol spanning en onverwachte wendingen

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: