Zoeken
Nu verschenen bij The House of Books: 'Sterren in de duisternis' van Clara Benson
Een levensecht, ontroerend verhaal over de tragische realiteit van de oorlog en liefde in donkere tijden

Nu verschenen bij The House of Books: 'Sterren in de duisternis' van Clara Benson

Gepubliceerd op 8 juli, 2021 om 14:56, aangepast op 8 juli, 2021 om 14:57

1941, Frankrijk. Maggie Brouillard sluit zich aan bij het verzet in Parijs en helpt Joden de steeds onveiligere stad te ontvluchten. Terwijl ze haar dagen vult met het vervalsen van paspoorten en het organiseren van nachtelijke ontsnappingen, denkt ze steeds aan haar verloofde, van wie Maggie gedwongen afscheid moest nemen. Ze hoopt dat haar geliefde veilig is en stuurt gecodeerde berichten naar haar zus Cecilia in Zuid-Frankrijk.

1949, Engeland. Secretaresse Harriet Conway arriveert bij Chaffingham House, sinds enkele jaren de thuishaven van de familie Brouillard. Ze merkt al snel dat de familie geheimen heeft. Cecilia zit door een mysterieus ongeluk in een rolstoel, en waarom mag niemand over Maggie praten? De familie wordt duidelijk achtervolgd door een duister verleden...

Auteurs
Auteur: Clara Benson

Clara Benson begon met het schrijven van traditionele mysteries in de setting van de jaren twintig en dertig. Op een dag wil ze zelf mysteries oplossen in lange handschoenen en een pailletjurk, met een cocktail in de hand. Tot die tijd heeft ze zich gestort op het schrijven van historische romans. Sterren in de duisternis is daarvan het eerste resultaat, maar zeker niet het laatste.

Boeken
Clara Benson - Sterren in de duisternis
Clara Benson

Een ontroerend verhaal over liefde en de tragische realiteit van de oorlog

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: