Zoeken
Hoera! Genomineerd voor 'Beste Foodblogger Kookboek' met maar liefst zes titels!

Hoera! Genomineerd voor 'Beste Foodblogger Kookboek' met maar liefst zes titels!

Gepubliceerd op 27 september, 2016 om 00:00, aangepast op 7 oktober, 2016 om 00:00

Feest! Er zijn maar liefst zes boeken van Carrera Culinair genomineerd voor de Food Blog Awards in de categorie 'Beste Foodblogger Kookboek'. Daar zijn wij natuurlijk enorm trots op. De Food Blog Awards worden dit jaar voor het eerst georganiseerd. De feestelijke awardshow zal plaatsvinden op dinsdag 25 oktober, in het Naarderbos in Naarden. De presentatie ligt die avond in handen van niemand minder dan Sandra Ysbrandy!

Hoe kunnen jullie bijdragen? Door te stemmen! Tot en met 9 oktober kan er gestemd worden, waarna de finalisten bekend gemaakt zullen worden. De laatste stemronde is van 10 tot en met 17 oktober, waarin hopelijk al deze onderstaande boeken nog zullen meedoen:


Stemmen kan hier: http://foodblogawards.nl/stemmen/

Auteurs
Auteur: Rutger van den Broek

Rutger van den Broek gooide hoge ogen als winnaar van de eerste editie van Heel Holland Bakt. Als kind klom hij al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was. Eerder verschenen onder meer Het hartige bakboek, Rutger bakt, Rutger bakt feestelijk en Cakes. Van zijn bestsellers Bakbijbel en Koekjesbijbel zijn inmiddels meer dan 70.000 exemplaren verkocht. Ook heeft Rutger een veelgelezen bakblog RutgerBakt.nl.

Auteur: Philippine van der Goes

Philippine van der Goes (1979) is verliefd op lekkers en oprichtster van de culinaire blog Liefdevoorlekkers.nl. Daarnaast werkt ze als freelancer in de culinaire communicatie en heeft ze als receptontwikkelaar aan diverse kookboeken meegewerkt. Jam & Zuur is haar eerste kookboek op eigen naam.

Auteur: Brenda Hoff

Brenda Hoff houdt van makkelijke maaltijden die binnen een halfuur op tafel staan én bereid zijn met ingrediënten uit de supermarkt om de hoek. Als enthousiaste foodblogger deelt ze dagelijks haar recepten op www.brendakookt.nl

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: