Zoeken
Drie titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60 in week 21
Weinig veranderingen in de lijst afgelopen week

Drie titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60 in week 21

Gepubliceerd op 22 mei, 2024 om 13:00, aangepast op 22 mei, 2024 om 14:31

Op nummer 37  vinden we deze week het geweldige boek van Djamila: Mila en de magische dromenvanger.  Mila krijgt voor haar tiende verjaardag een prachtige zelfgemaakte dromenvanger van haar lievelingstante Avilia. Het is het beste cadeau dat ze ooit heeft gekregen. En als ze die avond gaat slapen, blijkt het niet zómaar een dromenvanger te zijn: hij is magisch! Mila komt in Dromenlaan terecht, waar Somnia, een vrolijk mannetje met paarse ogen, haar rondleidt. Hij legt haar uit dat in Dromenlaan verschillende droomhuizen staan waar je naar binnen kan gaan en verschillende dromen kan beleven! Het enige wat Mila hoeft te doen is een deurtje kiezen...

De onzichtbaren van Frank Nellen vinden we deze week op nummer 51. Nadat de roman vorig najaar prachtige recensies en een sterrenregen aan goede beoordelingen ontving, werd dit literaire meesterwerk bekroond met De Boekhandelsprijs 2024.

En niet meer uit de lijst weg te denken is natuurlijk de internationale bestseller Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens. Deze week staat de roman op nummer 41.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Auteur: Meisje Djamila

Je kunt haar kennen als de grootste Nederlandstalige vrouwelijke YouTuber, maar ook als actrice, zangeres of zelfs songwriter.Sinds 2014 woont ze in Texas, waar ze haar spontane, gekke, maar vooral altijd vrolijke YouTube-video's voor het kanaal "MeisjeDjamila" maakt. Bij elkaar opgeteld hebben deze video's al meer dan 1 miljard views. Muziek is Djamila's grootste passie, dus een eigen album (Girl) en clubtour konden niet uitblijven. In onder andere een uitverkocht Tivoli en Melkweg speelde ze nummers als Brickwall, Bubblegum en Breathe. In 2021 tekende ze een publishingovereenkomst met Cloud 9 en dat betekent dat er wordt gewerkt aan nieuw songrepertoire voor 2023.Naast muziek, doeboeken, een...

Auteur: Frank Nellen

Frank Nellen is schrijver, jurist en econoom. Hij doceert aan de Universiteit Maastricht en werkt als fiscalist. Zijn literaire debuut, Land van dadels en prinsen, werd lovend ontvangen. De onzichtbaren is zijn tweede roman.

Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Boeken
Meisje Djamila & Daniëlle Bakhuis - Mila en de magische dromenvanger
Meisje Djamila & Daniëlle Bakhuis

Het superleuke eerste boek van YouTube-ster MeisjeDjamila!

Frank Nellen - De onzichtbaren
Frank Nellen

De onzichtbaren is een wervelende roman over leugens en bedrog, over verzwegen leed en over de tragische neergang van een systeem dat miljoenen mensen verweesd achterliet.

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: