Zoeken
‘Dit is geen boek van een meisje zonder armen en benen’ van Eva Eikhout komt binnen in De Bestseller 60
In week 20 drie titels van Overamstel Uitgevers in de bestsellerlijst

‘Dit is geen boek van een meisje zonder armen en benen’ van Eva Eikhout komt binnen in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 15 mei, 2024 om 13:00, aangepast op 15 mei, 2024 om 15:23

Nieuw in De Bestseller 60 deze week is de debuutroman van Eva Eikhout. Dit is geen boek van een meisje zonder armen en benen, want Eva heeft wél armen en benen - ze zijn alleen korter. Dat komt door het aangeboren, zeer zeldzame FFU-syndroom. En hoewel dat al uniek is, is Eva's leven dat sowieso. In haar boek laat ze ons zien wat ze allemaal meemaakt in een jaar. Van werk, dates, feesten, presentatieklussen en facetimen met haar ouders, tot pgb-frustraties, verhuizen, koffiedrinken, televisieoptredens en: verliefd worden. Laat je inspireren door Eva's vrolijkheid en geniet van de openhartige verhalen over haar leven. Een leven vol overwinningen én struggles, natuurlijk. Net zoals wij dat allemaal hebben. Dit is geen boek van een meisje zonder armen en benen van Eva Eikhout komt binnen op nummer 58.

Op nummer 24 vinden we deze week het geweldige boek van Djamila: Mila en de magische dromenvanger. Deze week staat ze op nummer 3 in de kinder- en jeugd top 10.  Mila krijgt voor haar tiende verjaardag een prachtige zelfgemaakte dromenvanger van haar lievelingstante Avilia. Het is het beste cadeau dat ze ooit heeft gekregen. En als ze die avond gaat slapen, blijkt het niet zómaar een dromenvanger te zijn: hij is magisch! Mila komt in Dromenlaan terecht, waar Somnia, een vrolijk mannetje met paarse ogen, haar rondleidt. Hij legt haar uit dat in Dromenlaan verschillende droomhuizen staan waar je naar binnen kan gaan en verschillende dromen kan beleven! Het enige wat Mila hoeft te doen is een deurtje kiezen...

En niet meer uit de lijst weg te denken is natuurlijk de internationale bestseller Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens. Deze week staat de roman op nummer 19.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Boeken
Eva Eikhout - Dit is geen boek van een meisje zonder armen en benen
Eva Eikhout

'Life is short, and so am I.' Eva Eikhout

Meisje Djamila & Daniëlle Bakhuis - Mila en de magische dromenvanger
Meisje Djamila & Daniëlle Bakhuis

Het superleuke eerste boek van YouTube-ster MeisjeDjamila!

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: