Zoeken
'Mila en de magische dromenvanger' van Djamila in de Top 10 van De Bestseller 60
In week 19 vier titels van Overamstel Uitgevers in de bestsellerlijst

'Mila en de magische dromenvanger' van Djamila in de Top 10 van De Bestseller 60

Gepubliceerd op 8 mei, 2024 om 13:18, aangepast op 8 mei, 2024 om 13:38

Het fantastische eerste boek van Djamila Mila en de magische dromenvanger stijgt deze week een plekje en komt daardoor binnen in de top 10 van de bestsellerlijst. Ook staat ze nog steeds op #2 in de top 10 Kinder- en jeugdboeken. De afgelopen 3 weken deed Djamila een uitgebreide boekhandelstour zodat je naast de speciale glow-in-the-dark editie ook een handtekening kon scoren.  

En natuurlijk staat ook de internationale bestseller van Delia Owens in de lijst. Deze week staat Daar waar de rivierkreeften zingen op nummer 30. Niet alleen internationaal is het verkoopsucces van deze titel ongekend, ook in Nederland is het een regelrechte hit. Eind januari werd bekendgemaakt dat de roman het op één na meest uitgeleende boek en het vijfde bestverkochte boek van 2023 was. Inmiddels staat Daar waar de rivierkreeften zingen 150 weken in De Bestseller 60.

Op nummer #55 vinden we Illusie van Camilla Läckberg en Hendrik Fexeus. Illusie is na Box en Cultus het explosieve slotdeel van de bloedstollende trilogie met Vincent en Mina.

Op nummer 60 vinden we De onzichtbaren van Frank Nellen. Nadat de roman vorig najaar prachtige recensies en een sterrenregen aan goede beoordelingen ontving, werd dit literaire meesterwerk bekroond met De Boekhandelsprijs 2024. In Nieuwsuur werd bekendgemaakt dat de roman op de shortlist van de Libris Literatuurprijs staat. De prijs wordt maandag 13 mei uitgereikt.

 

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Boeken
Meisje Djamila & Daniëlle Bakhuis - Mila en de magische dromenvanger
Meisje Djamila & Daniëlle Bakhuis

Het superleuke eerste boek van YouTube-ster MeisjeDjamila!

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Camilla Läckberg & Henrik Fexeus - Illusie
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus

Het explosieve slotdeel van de bloedstollende trilogie met Vincent en Mina

Frank Nellen - De onzichtbaren
Frank Nellen

De onzichtbaren is een wervelende roman over leugens en bedrog, over verzwegen leed en over de tragische neergang van een systeem dat miljoenen mensen verweesd achterliet.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: