Zoeken
‘Mila en de magische dromenvanger’ van Meisje Djamila komt binnen op plek 2 van De Bestseller 60
Nieuw in de lijst deze week is de exclusieve glow-in-the-dark versie van Mila en de magische dromenvanger, die de tweede positie inneemt in De Bestseller 60. Meisje Djamila is deze week nog te zien door het hele land bij verschillende boekhandels.

‘Mila en de magische dromenvanger’ van Meisje Djamila komt binnen op plek 2 van De Bestseller 60

Gepubliceerd op 24 april, 2024 om 13:00, aangepast op 24 april, 2024 om 14:31

In week 17 van 2024 komt Mila en de magische dromenvanger nieuw binnen op de tweede plek van De Bestseller 60. Mila krijgt voor haar tiende verjaardag een prachtige zelfgemaakte dromenvanger van haar lievelingstante Avilia. Het is het beste cadeau dat ze ooit heeft gekregen. En als ze die avond gaat slapen, blijkt het niet zómaar een dromenvanger te zijn: hij is magisch! Mila komt in Dromenlaan terecht, waar Somnia, een vrolijk mannetje met paarse ogen, haar rondleidt. Hij legt haar uit dat in Dromenlaan verschillende droomhuizen staan waar je naar binnen kan gaan en verschillende dromen kan beleven! Het enige wat Mila hoeft te doen is een deurtje kiezen...

Hij noemde me Elly van Femmetje de Wind komt ook nieuw binnen in De Bestseller 60 op de 29e positie. Het boek, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Elly Vleeschhouwer-Blocq, is het wonderbaarlijke verhaal van een vrouw die dankzij de liefde van haar man en de bescherming van Philips acht concentratiekampen overleefde.

Camilla Läckberg en Hendrik Fexeus staan met Illusie op de 43e positie. Illusie is na Box en Cultus het explosieve slotdeel van de bloedstollende trilogie met Vincent en Mina.

Op plek 45 vinden we De onzichtbaren van Frank Nellen, winnaar van de Boekhandelsprijs 2024 en genomineerde voor de Libris Literatuurprijs 2024. Een wervelende roman over leugens en bedrog, over verzwegen leed en over de tragische neergang van een systeem dat miljoenen mensen verweesd achterliet.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je op de website.

Auteurs
Boeken
Meisje Djamila & Daniëlle Bakhuis - Mila en de magische dromenvanger
Meisje Djamila & Daniëlle Bakhuis

Het superleuke eerste boek van YouTube-ster MeisjeDjamila!

Femmetje de Wind - Hij noemde me Elly
Femmetje de Wind

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Elly Vleeschhouwer-Blocq

Camilla Läckberg & Henrik Fexeus - Illusie
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus

Het explosieve slotdeel van de bloedstollende trilogie met Vincent en Mina

Frank Nellen - De onzichtbaren
Frank Nellen

De onzichtbaren is een wervelende roman over leugens en bedrog, over verzwegen leed en over de tragische neergang van een systeem dat miljoenen mensen verweesd achterliet.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: