Zoeken
Twee titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60 in week 15
Rustig weekje qua verkoop na de boekenweekdrukte

Twee titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60 in week 15

Gepubliceerd op 10 april, 2024 om 13:00, aangepast op 10 april, 2024 om 13:32

Maar De onzichtbaren van Frank Nellen staat nog steeds in De Bestseller 60. Nadat de roman vorig najaar prachtige recensies en een sterrenregen aan goede beoordelingen ontving, werd dit literaire meesterwerk in februari van dit jaar bekroond met de Boekhandelsprijs 2024. In Nieuwsuur werd bekendgemaakt dat de roman is geshortlist voor de Libris Literatuur Prijs, die 13 mei wordt uitgereikt. En afgelopen week kwam daar ook nog een shortlistnominatie bij voor de E. du Perronprijs. De onzichtbaren staat deze week op nummer 39.

De internationale bestseller van Delia Owens is niet meer uit de lijst weg te denken. Deze week staat Daar waar de rivierkreeften zingen op nummer 41. Niet alleen internationaal is het verkoopsucces van deze titel ongekend, ook in Nederland is het een regelrechte hit. Eind januari werd bekendgemaakt dat de roman het op één na meest uitgeleende boek en het vijfde bestverkochte boek van 2023 was. Inmiddels staat Daar waar de rivierkreeften zingen bijna 150 weken in De Bestseller 60.

 

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Auteur: Frank Nellen

Frank Nellen is schrijver, jurist en econoom. Hij doceert aan de Universiteit Maastricht en werkt als fiscalist. Zijn literaire debuut, Land van dadels en prinsen, werd lovend ontvangen. De onzichtbaren is zijn tweede roman.

Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Boeken
Frank Nellen - De onzichtbaren
Frank Nellen

De onzichtbaren is een wervelende roman over leugens en bedrog, over verzwegen leed en over de tragische neergang van een systeem dat miljoenen mensen verweesd achterliet.

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: