Zoeken
Weinig veranderingen in De Bestseller 60
Drie titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60 in week 14

Weinig veranderingen in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 3 april, 2024 om 12:24

De onzichtbaren van Frank Nellen staat nog steeds in De Bestseller 60. Nadat de roman vorig najaar prachtige recensies en een sterrenregen aan goede beoordelingen ontving, werd dit literaire meesterwerk vorige maand bekroond met De Boekhandelsprijs 2024. In Nieuwsuur werd bekendgemaakt dat de roman is geshortlist voor de Libris Literatuurprijs, die half mei wordt uitgereikt. De onzichtbaren staat deze week op nummer #19.

De internationale bestseller van Delia Owens is wederom in De Bestseller 60 te vinden. Deze week staat Daar waar de rivierkreeften zingen op nummer #43. Niet alleen internationaal is het verkoopsucces van deze titel ongekend, ook in Nederland is het een regelrechte hit. Eind januari werd bekendgemaakt dat de roman het op één na meest uitgeleende boek en het vijfde bestverkochte boek van 2023 was.

De historische roman Alles wat beweegt van Susan Smit staat ook in de lijst. Deze nieuwste titel van Susan Smit vertelt het verhaal van de Amerikaanse Isadora Duncan, de pionier van de moderne dans. Wanneer ze zwanger wordt van een getrouwde man, trekt ze zich terug in een villa in de duinen van Noordwijk aan Zee. Hopelijk ongezien door de paparazzi wil ze hier in Nederland haar eerste kind krijgen. Als ongetrouwde vrouw zet Isadora alles op het spel.

Deze week vinden we Alles wat beweegt op nummer #59.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Auteur: Frank Nellen

Frank Nellen is schrijver, jurist en econoom. Hij doceert aan de Universiteit Maastricht en werkt als fiscalist. Zijn literaire debuut, Land van dadels en prinsen, werd lovend ontvangen. De onzichtbaren is zijn tweede roman.

Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Susan Smit

Susan Smit (1974) is schrijfster en columniste van Happinez. Ze debuteerde in 2001 met Heks en heeft inmiddels vele boeken op haar naam staan, zoals de bestsellers Gisèle, Tropenbruid en De wijsheid van de heks. Met haar roman De heks van Limbricht werd ze genomineerd voor de NS Publieksprijs. Dit voorjaar publiceerde ze Alles wat beweegt, een historische roman over Isadora Duncan.

Boeken
Frank Nellen - De onzichtbaren
Frank Nellen

De onzichtbaren is een wervelende roman over leugens en bedrog, over verzwegen leed en over de tragische neergang van een systeem dat miljoenen mensen verweesd achterliet.

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Susan Smit - Alles wat beweegt
Susan Smit

Begin vorige eeuw beleeft een wereldberoemde danseres aan de Nederlandse kust de grootste omwenteling van haar leven

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: