Zoeken
'Yellowface' van Rebecca F. Kuang komt binnen in De Bestseller 60
4 titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60 in week 13

'Yellowface' van Rebecca F. Kuang komt binnen in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 27 maart, 2024 om 13:00, aangepast op 27 maart, 2024 om 13:17

De onzichtbaren van Frank Nellen stijgt nog steeds in De Bestseller 60. Nadat de roman vorig najaar de een na de andere prachtige recensie ontving en ook nog eens een sterrenregen aan beoordelingen, werd dit literaire meesterwerk drie weken geleden bekroond met De Boekhandelsprijs 2024 en werd bekend gemaakt in Nieuwsuur dat hij op de shortlist van de Libris Literatuurprijs staat. De onzichtbaren staat deze week op nummer 12.

Ook Alles wat beweegt staat nog steeds hoog in de lijst.  De nieuwe historische roman van Susan Smit vertelt het verhaal van de Amerikaanse Isadora Duncan, de pionier van de moderne dans. Wanneer ze zwanger wordt van een getrouwde man, trekt ze zich terug in een villa in de duinen van Noordwijk aan Zee. Hopelijk ongezien door de paparazzi wil ze hier in Nederland haar eerste kind krijgen. Als ongetrouwde vrouw zet Isadora alles op het spel. Deze week vinden we Alles wat beweegt op nummer 18.

Ook de internationale bestseller van Delia Owens is wederom in De Bestseller 60 te vinden. Deze week staat Daar waar de rivierkreeften zingen op nummer 32. Dat betekent dat het boek afgelopen week maar liefst 12 plekken is gestegen. Niet alleen internationaal is het verkoopsucces van deze titel ongekend, ook in Nederland is het een regelrechte hit. Eind januari werd bekendgemaakt dat de roman het op één na meest uitgeleende boek en het vijfde bestverkochte boek van 2023 was.

Nieuw deze week in de lijst is de TikTok-hit Yellowface van Rebecca F. Kuang.

Dit is een geweldig verhaal. Het is alleen niet aan haar om het te vertellen. Athena Liu is een bestsellerauteur. Niemand kent June Hayward. Wanneer June per toeval getuige is van Athena's dood, beseft ze dat dit haar kans is om beroemd te worden. Wat als ze het net voltooide manuscript van haar vriendin steelt? Wat als ze het onder haar eigen naam publiceert?
Wat als ze een nieuwe, raciaal ambigue identiteit aanneemt? De leugens stapelen zich op en een socialemediaschandaal dreigt June te ontmaskeren. Hoever zal ze gaan om haar gestolen succes te beschermen? Yellowface komt deze week binnen op nummer 53.

Auteurs
Boeken
Frank Nellen - De onzichtbaren
Frank Nellen

De onzichtbaren is een wervelende roman over leugens en bedrog, over verzwegen leed en over de tragische neergang van een systeem dat miljoenen mensen verweesd achterliet.

Susan Smit - Alles wat beweegt
Susan Smit

Begin vorige eeuw beleeft een wereldberoemde danseres aan de Nederlandse kust de grootste omwenteling van haar leven

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Rebecca F. Kuang - Yellowface
Rebecca F. Kuang

Hét boek van het jaar: actueel, vlijmscherp en zeer vermakelijk

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: