Zoeken
'Alles wat beweegt' van Susan Smit stijgt 17 plekken in De Bestseller 60
In week 11 drie titels van Overamstel Uitgevers in de bestsellerlijst

'Alles wat beweegt' van Susan Smit stijgt 17 plekken in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 13 maart, 2024 om 14:02, aangepast op 13 maart, 2024 om 14:45

Alles wat beweegt stijgt maar liefst 17 plekken in de lijst afgelopen week. De nieuwe historische roman van Susan Smit vertelt het verhaal van de Amerikaanse Isadora Duncan, de pionier van de moderne dans. Wanneer ze zwanger wordt van een getrouwde man, trekt ze zich terug in een villa in de duinen van Noordwijk aan Zee. Hopelijk ongezien door de paparazzi wil ze hier in Nederland haar eerste kind krijgen. Als ongetrouwde vrouw zet Isadora alles op het spel. Alles wat beweegt vinden we deze week op nummer #26

Ook De onzichtbaren van Frank Nellen staat deze week in De Bestseller 60. Nadat de roman vorig najaar de een na de andere prachtige recensie ontving en ook nog eens een sterrenregen aan beoordelingen, werd dit literaire meesterwerk drie weken geleden bekroond met De Boekhandelsprijs 2024 en werd eerder deze week in Nieuwsuur bekendgemaakt dat hij op de shortlist van de Libris Literatuurprijs staat. De onzichtbaren staat deze week op nummer #41.

Ook is de internationale bestseller van Delia Owens wederom in De Bestseller 60 te vinden. Deze week staat Daar waar de rivierkreeften zingen op nummer #43. Niet alleen internationaal is het verkoopsucces van deze titel ongekend, ook in Nederland is het een regelrechte hit. Eind januari werd bekendgemaakt dat de roman het op één na meest uitgeleende boek en het vijfde bestverkochte boek van 2023 was.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Auteur: Susan Smit

Susan Smit (1974) is schrijfster en columniste van Happinez. Ze debuteerde in 2001 met Heks en heeft inmiddels vele boeken op haar naam staan, zoals de bestsellers Gisèle, Tropenbruid en De wijsheid van de heks. Met haar roman De heks van Limbricht werd ze genomineerd voor de NS Publieksprijs. Dit voorjaar publiceerde ze Alles wat beweegt, een historische roman over Isadora Duncan.

Auteur: Frank Nellen

Frank Nellen is schrijver, jurist en econoom. Hij doceert aan de Universiteit Maastricht en werkt als fiscalist. Zijn literaire debuut, Land van dadels en prinsen, werd lovend ontvangen. De onzichtbaren is zijn tweede roman.

Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Boeken
Susan Smit - Alles wat beweegt
Susan Smit

Begin vorige eeuw beleeft een wereldberoemde danseres aan de Nederlandse kust de grootste omwenteling van haar leven

Frank Nellen - De onzichtbaren
Frank Nellen

De onzichtbaren is een wervelende roman over leugens en bedrog, over verzwegen leed en over de tragische neergang van een systeem dat miljoenen mensen verweesd achterliet.

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: