Zoeken
'Vinex' van Bernice Berkleef op de shortlist Hebban Thrillerprijs 2024
Vinex van Bernice Berkleef maakt kans om deze prestigieuze thrillerprijs in de wacht te slepen!

'Vinex' van Bernice Berkleef op de shortlist Hebban Thrillerprijs 2024

Gepubliceerd op 12 maart, 2024 om 12:05, aangepast op 12 maart, 2024 om 12:14

Met Vinex staat Bernice Berkleef voor het eerst in de shortlist van de Hebban Thrillerprijs. Met haar vorige thriller Bloedsteen won ze in 2021 de Gouden Strop. Het winnende boek zal eind mei bekendgemaakt worden.

Over Vinex:

Hein en Simone verruilen hun appartement in Amsterdam-Zuid voor een landelijk gelegen nieuwbouwwijk in Amstelveen. Ondanks het grotere huis en de natuur om hen heen komt de burgerlijkheid van de Vinex-wijk hen algauw tegen te staan. Maar onder die schijn van braafheid blijkt het nodige schuil te gaan. Een buurvrouw is niet gelukkig in haar huwelijk en zoekt de grenzen op. Een agente in de ziektewet start een privéonderzoek om zich maar nuttig te voelen. Een tiener die in een pleeggezin is geplaatst doet een ijzingwekkende ontdekking. Op hun eigen manier gaan ze allemaal stukje bij beetje over de schreef, totdat het tijdens een buurtfeest volledig uit de hand loopt.

Auteurs
Auteur: Bernice Berkleef

Bernice Berkleef is thrillerauteur. Haar thrillerdebuut Cody was favoriet bij boekhandelaren en kreeg lovende reacties. Met haar tweede thriller Bloedsteen won ze de Gouden Strop 2021. Met haar derde thriller Vinex was ze genomineerd voor de Hebban Thrillerprijs én de Gouden Strop.

Boeken
Bernice Berkleef - Vinex
Bernice Berkleef

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021!

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: