Zoeken
'Alles wat beweegt' van Susan Smit na twee verkoopdagen al in De Bestseller 60
In week 10 drie titels van Overamstel uitgevers in de bestsellerlijst

'Alles wat beweegt' van Susan Smit na twee verkoopdagen al in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 6 maart, 2024 om 13:26, aangepast op 6 maart, 2024 om 15:28

Ook in week 10 staat De onzichtbaren van Frank Nellen in De Bestseller 60. Nadat de roman vorig najaar de een na de andere prachtige recensie ontving en ook nog eens een sterrenregen aan beoordelingen, werd dit literaire meesterwerk drie weken geleden bekroond met De Boekhandelsprijs 2024 en verscheen om die reden tijdelijk in een prachtige, gebonden editie. De onzichtbaren staat deze week op nummer 27.

Ook is de internationale bestseller van Delia Owens wederom in De Bestseller 60 te vinden. Deze week staat Daar waar de rivierkreeften zingen op nummer 34. Niet alleen internationaal is het verkoopsucces van deze titel ongekend, ook in Nederland is het een regelrechte hit. Eind januari werd bekendgemaakt dat de roman het op één na meest uitgeleende boek en het vijfde bestverkochte boek van 2023 was.

Nieuw in de lijst deze week, na slechts twee verkoopdagen, is de nieuwe historische roman van Susan Smit op nummer 43. Alles wat beweegt vertelt het verhaal van de Amerikaanse Isadora Duncan, de pionier van de moderne dans. Wanneer ze zwanger wordt van een getrouwde man, trekt ze zich terug in een villa in de duinen van Noordwijk aan Zee. Hopelijk ongezien door de paparazzi wil ze hier in Nederland haar eerste kind krijgen. Als ongetrouwde vrouw zet Isadora alles op het spel. Deze prachtige historische roman werd zondag 3 maart gepresenteerd in, waar kan het ook anders, Noordwijk bij Boekhandel van der Meer.  

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

 

Auteurs
Auteur: Frank Nellen

Frank Nellen is schrijver, jurist en econoom. Hij doceert aan de Universiteit Maastricht en werkt als fiscalist. Zijn literaire debuut, Land van dadels en prinsen, werd lovend ontvangen. De onzichtbaren is zijn tweede roman.

Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Susan Smit

Susan Smit (1974) is schrijfster en columniste van Happinez. Ze debuteerde in 2001 met Heks en heeft inmiddels vele boeken op haar naam staan, zoals de bestsellers Gisèle, Tropenbruid en De wijsheid van de heks. Met haar roman De heks van Limbricht werd ze genomineerd voor de NS Publieksprijs. Dit voorjaar publiceerde ze Alles wat beweegt, een historische roman over Isadora Duncan.

Boeken
Frank Nellen - De onzichtbaren
Frank Nellen

De onzichtbaren is een wervelende roman over leugens en bedrog, over verzwegen leed en over de tragische neergang van een systeem dat miljoenen mensen verweesd achterliet.

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Susan Smit - Alles wat beweegt
Susan Smit

Begin vorige eeuw beleeft een wereldberoemde danseres aan de Nederlandse kust de grootste omwenteling van haar leven

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: