Zoeken
'De spionne' van Tess Gerritsen komt binnen in De Bestseller 60
Twee titels van Overamstel Uitgevers in de lijst in week 7

'De spionne' van Tess Gerritsen komt binnen in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 14 februari, 2024 om 12:06, aangepast op 6 maart, 2024 om 17:08

Het begint een beetje eentonig te worden: ook deze week is de internationale bestseller van Delia Owens wederom in de top 30 van De Bestseller 60 te vinden. Deze week staat Daar waar de rivierkreeften zingen op nummer #25. Wat betekent dat de roman de afgelopen week weer zes plekjes in de lijst is gestegen. Niet alleen internationaal is het verkoopsucces van deze titel ongekend, ook in Nederland is het een regelrechte hit. Onlangs werd bekend dat de roman het op één na meest uitgeleende boek van 2023 was en het vijfde bestverkochte boek van 2023.

Nieuw deze week in De Bestseller 60 is De spionne van Tess Gerritsen. Het spannende eerste deel van een nieuwe thrillerserie, de Martiniclub. Voormalig spion Maggie Bird kwam naar het kustplaatsje Purity om haar verleden achter zich te laten nadat een missie tragisch mislukte. Tegenwoordig leeft ze in alle rust op haar kippenboerderij. Maar wanneer Maggie een lichaam op haar oprit vindt, weet ze dat de geesten uit haar verleden haar opnieuw komen kwellen. Ze richt zich tot haar oude vriendenkring – allemaal gepensioneerde CIA-agenten – om te achterhalen wie haar probeert te vermoorden en waarom. De Martiniclub-leden, zoals ze zichzelf noemen, zijn dan misschien wel gepensioneerd, maar ze hebben nog steeds een aantal handige skills die ze dolgraag willen gebruiken, al is het maar om hun huidige saaie levens op te fleuren. De spionne komt binnen op nummer #35.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Tess Gerritsen

Tess Gerritsen is naast arts ook een internationale bestsellerauteur. Ze maakte eerst carrière in de geneeskunde en begon pas met schrijven tijdens haar zwangerschapsverlof. Vele succesvolle thrillers volgden, waaronder haar populaire Rizzoli & Isles-serie. Inmiddels heeft ze zich volledig op het schrijven gericht. Haar boeken worden in meer dan veertig landen uitgegeven.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Tess Gerritsen - De spionne
Tess Gerritsen

Het eerste deel in een spannende nieuwe serie van Tess Gerritsen

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: