Zoeken
Stem op 'Dit is niet wat er zal gebeuren.' bij de Storytel Awards 2024!
Stem vanaf nu op je favoriete luisterboek van 2024 bij de Storytel Awards. De link naar de survey staat onderaan het artikel.

Stem op 'Dit is niet wat er zal gebeuren.' bij de Storytel Awards 2024!

Gepubliceerd op 22 januari, 2024 om 12:14, aangepast op 22 januari, 2024 om 12:22

Dit is niet wat er zal gebeuren. is genomineerd voor een Storytel Award in de categorie Beste Luisterboek BE! Jij kan Zita Theunynck naar de overwinning helpen door te stemmen via onderstaande link.

Wij hebben alvast gestemd, jij ook?

 

Over Dit is niet wat er zal gebeuren.

Vrijdagavond. Het is 16 over 8.
Het weekend begint. Voor iedereen, maar niet voor mij.
Ik lig op een ziekenhuisbed, aan een infuus met weeënremmers. Alles om de twee kindjes die 26 weken oud zijn in mijn buik te houden. De volgende 48 uren zullen uitwijzen of ze nu al geboren worden of niet. 48 uren die de rest van hun leven zullen bepalen. En dat van mij.
In dit verhaal heb ik voor een keer niets te beslissen.
Niet hoe het begon.
Niet hoe het eindigt.

'Dit boek is één en al hart.' ***** Hebban

'Prachtig boek, het heeft me vanaf de eerste zin te pakken, en laat me niet meer los. Heerlijk oprecht, rauw, grappig... Een pareltje!' ***** Storytel

Klik hier om naar de survey te gaan en je stem uit te brengen.
Auteurs
Auteur: Zita Theunynck

Zita Theunynck (1989) is auteur en scenarist. Ze schreef in 2017 de bestseller Het wordt spectaculair. Beloofd. In Dit is niet wat er zal gebeuren. maakt ze het persoonlijker. Deze autobiografische roman gaat over hoe het leven dingen op je pad gooit (en dan nog wat dingen) en niks blijkt te gaan zoals je had gedacht.Zita vindt dat iedereen die ooit bang in een ziekenhuisbed heeft gelegen dit boek moet lezen. En ook iedereen die een gênant verhaal over kak heeft. Zita stopt nu met in de derde persoon over zichzelf te schrijven.

Boeken
Zita Theunynck - Dit is niet wat er zal gebeuren.
Zita Theunynck

Zita Theunynck is terug!

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: