Zoeken
Stem op 'Juice' bij de Storytel Awards 2024
Stem vanaf nu op je favoriete luisterboek bij de Storytel Awards 2024. Klik op de link onderaan het artikel om je stem uit te brengen!

Stem op 'Juice' bij de Storytel Awards 2024

Gepubliceerd op 18 januari, 2024 om 15:04, aangepast op 30 januari, 2024 om 08:53

Vanaf nu kun je stemmen op Juice als favoriete luisterboek bij de Storytel Awards 2024. 

Over Juice:
De 44-jarige Claire Jansen is een succesvolle artiestenmanager. Ze beschouwt haar artiesten als familie en gaat voor ze door het vuur. Als een van haar jonge talenten het mikpunt wordt van een juicekanaal, bedenkt Claire een gewaagd plan om haar mensen beter te beschermen. Is dit een briljante zet of maakt ze de problemen alleen maar groter?

Klik hier om naar de survey te gaan en je stem uit te brengen.

Auteurs
Auteur: Heleen van Royen

Heleen van Royen, geboren in 1965, schreef de bestsellers De gelukkige huisvrouw, Godin van de jacht, De ontsnapping, De mannentester, De hartsvriendin en Sexdagboek, waarvan een deel succesvol werd verfilmd en bewerkt voor theater. In totaal verkocht ze tot nu toe 2 miljoen boeken en in 2017 maakte ze de ontroerende documentaire 'Het doet zo zeer' over de dementie van haar moeder. Voor het Letterkundig Museum maakte ze in 2014 de tentoonstelling Selfmade met meer dan 200 fotografische zelfportretten en in 2020 verscheen de columnbundel Moeder, dochter, minnares ter ere van haar twintig jaar schrijverschap. Heleen van Royen woont samen met Bart Meeldijk.

Boeken
Heleen van Royen - Juice
Heleen van Royen

Juice is Heleen van Royen zoals we haar kennen: spraakmakend, spannend, grappig én sexy.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: