Zoeken
'Succesvolle afvallers diëten niet' van Mieke Kosters komt binnen in De Bestseller 60
In week 2 van 2024 drie Overamstel Uitgevers in De Bestsellerlijst

'Succesvolle afvallers diëten niet' van Mieke Kosters komt binnen in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 10 januari, 2024 om 13:00, aangepast op 11 januari, 2024 om 11:47

Op nummer #16, maar liefst 7 plekken hoger dan vorige week, vinden we Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens. Dit boek, eerder uitgeroepen tot Meest gelezen boek van 2022, blijft nieuwe lezers vinden met het betoverende verhaal.

Nieuw in de lijst op nummer #51 is Succesvolle afvallers diëten niet van Mieke Kosters. Niemand kan een leven lang afzien. Dat houd je simpelweg niet vol. Wil je echt afvallen en die kilo's voorgoed verliezen, dan is het essentieel dat je ontdekt dat afvallen heel leuk is en nog lekker bovendien. Omdat het helemaal niet gaat om wel of geen wijntje drinken, wel of geen chocola of een keer chips eten. Jij mag alles! Dat doen slanke mensen ook. Het gaat erom dat je de macht over je eetgedrag én gewicht weer terugpakt.Kies voor de aantrekkelijkste versie van jezelf. Wil jij jezelf weer woest aantrekkelijk voelen? Stop dan nu met lijnen, start met genieten en afvallen, mét regie. In dit boek leer jij jezelf te motiveren om het beste uit jezelf te halen. Kies voor jouw droomgewicht, zonder dieet!

Op #60 deze week Stad van de honden van Leon de Winter. Hersenchirurg Jaap Hollander is gepensioneerd, gescheiden, en sinds de verdwijning van zijn dochter een dolende vader. Tien jaar na haar verdwijning in de woestijn van Israël krijgt hij het verzoek om een onmogelijke hersenoperatie te leiden. De kans van slagen is eigenlijk nul. Maar er hangt veel van af, misschien zelfs een spoor naar zijn dochter. Een wonderlijke keten van gebeurtenissen brengt hem in contact met Ibrahim, een hond van het kanaänras, wat Jaaps leven zal veranderen.  

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

 

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Mieke Kosters

Mieke Kosters (1972) heeft inmiddels meer dan 200.000 boeken verkocht: Het geheim van slanke mensen, Ik ken mezelf en ben slank, De Bikini Challenge, En nú word ik slank, De Little Black Dress Challenge, Van XL naar S en In 20 minuten van XL naar S. Mieke biedt met veel succes landelijk en via internet diverse workshops en trainingen aan.

Auteur: Leon de Winter

Leon de Winter (1954) studeerde aan de filmacademie in Amsterdam. Zijn debuutroman De (ver)wording van de jongere Dürer werd bekroond met de Reina Prinsen Geerligsprijs. Daarna verschenen vele succesvolle romans als Kaplan (1986), Hoffman's honger (1990), Supertex (1991), Gods gym (2002), Het recht op terugkeer (2008), VSV (2012), Geronimo (2015) en Stad van de honden (2023). Het lied van Europa (2022) stond maandenlang in de bestsellerlijsten.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Mieke Kosters - Succesvolle afvallers diëten niet
Mieke Kosters

Van alleen worteltjes wordt niemand blij!

Leon de Winter - Stad van de honden
Leon de Winter

Een wonderlijke vriendschap tussen een hersenchirurg en een pratende hond

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: