Zoeken
Nieuwe thriller van S.A. Cosby getipt door De Volkskrant
Alle zondaars zullen bloeden, het nieuwste boek van de Amerikaanse thrillerauteur S.A. Cosby, verschijnt in maart bij The House of Books. In de Volkskrant wordt deze titel aangekondigd als 'een klapper op komst' en een absolute tip voor 2024.

Nieuwe thriller van S.A. Cosby getipt door De Volkskrant

Gepubliceerd op 9 januari, 2024 om 09:50, aangepast op 11 januari, 2024 om 10:52

Afgelopen week verscheen in de Volkskrant een lijst met thrillers om naar uit te kijken voor het nieuwe jaar. Alle Zondaars zullen bloeden, de nieuwe thriller van S.A. Cosby, was volgens de krant 'een klapper op komst' en de absolute tip van dit jaar. Na zijn twee eerdere thrillers Een laatste uitweg en Vlijmscherpe tranen is Alle zondaars zullen bloeden de derde thriller van de Amerikaanse auteur, die zich volgens de Volkskrant in korte tijd tot aan de top van het genre heeft geplaatst met zijn kenmerkende en goed geschreven 'southern noir'. De Nederlandse uitgave van de nieuwe thriller zal op 26 maart verschijnen bij The House of Books (vertaling van Henk Moerdijk).

Over Alle zondaars zullen bloeden:
Titus Crown is de eerste zwarte sheriff van Charon County. In de afgelopen decennia hebben er in Charon slechts twee moorden plaatsgevonden. Maar met jaren ervaring als FBI-agent op zak weet Titus als geen ander dat geheimen altijd onder de oppervlakte etteren, ook in het schijnbaar rustige Charon, een land van illegaal gestookte whiskey, maisbrood en kamperfoelie.

Een jaar na de aanstelling van Titus wordt een onderwijzeres vermoord. De dader, een zwarte oud-leerling, wordt ter plekke doodgeschoten door de hulpsheriffs voordat Titus kan ingrijpen. Die etterende geheimen liggen nu open en bloot, klaar om het dorp uit elkaar te scheuren...

Klik HIER voor de link naar het artikel in de Volkskrant om alle thrillertips te lezen.

Auteurs
Auteur: S.A. Cosby

S. A. Cosby is een auteur uit Zuidoost-Virginia. Zijn thrillers Een laatste uitweg en Vlijmscherpe tranen zijn niet meer weg te denken uit de internationale bestsellerlijsten. Alle zondaars zullen bloeden is zijn derde thriller in Nederlandse vertaling. Als Cosby niet schrijft, is hij een fervent hiker en schaakspeler.

Boeken
S.A. Cosby - Alle zondaars zullen bloeden
S.A. Cosby

Een zwarte sheriff. Een seriemoordenaar. Een dorp op het punt om uiteen te barsten.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: