Zoeken
Thb-bestsellers in een oogverblindend nieuw jasje gestoken
Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens en Hoe vermoord ik mijn familie? van Bella Mackie verschenen deze week in een gloednieuwe gebonden editie.

Thb-bestsellers in een oogverblindend nieuw jasje gestoken

Gepubliceerd op 30 november, 2023 om 15:47, aangepast op 1 december, 2023 om 11:47

Twee bestsellers van The House of Books zijn deze week opnieuw verschenen in een oogverblindende gebonden editie. Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens en Hoe vermoord ik mijn familie? van Bella Mackie kregen namelijk allebei een gloednieuw groen omslag.

Zoek je nog naar het perfecte cadeautje voor de feestdagen? Twijfel dan niet en verras iemand met met deze schitterende nieuwe edities tijdens Sinterklaas of Kerstmis.

Klik op de links hieronder om meer te weten te komen over de boeken en/of de auteurs!

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Bella Mackie

Bella Mackie is een freelancejournalist voor o.a. The Guardian, Vice, Vogue en GQ. Haar fictiedebuut Hoe vermoord ik mijn familie? werd een internationale bestseller, waarvan meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht werden. Wat een manier om te gaan is haar tweede thriller.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Bella Mackie - Hoe vermoord ik mijn familie?
Bella Mackie

Wanneer Grace Bernard ontdekt dat haar afwezige miljonairsvader de smeekbeden van haar stervende moeder heeft afgewezen, zweert ze wraak door elk lid van zijn familie te vermoorden.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: