Zoeken
‘De onzichtbaren’ van Frank Nellen nu tijdens de feestdagen met € 3,- korting
Van € 22,99 voor € 19,99 bij inlevering van de kortingsbon

‘De onzichtbaren’ van Frank Nellen nu tijdens de feestdagen met € 3,- korting

Gepubliceerd op 30 november, 2023 om 09:00

Kiev, eind jaren tachtig. Het eens zo machtige Sovjetimperium wankelt. Tijdens een roerige debatavond aan de universiteit in Kiev houdt Dani's jeugdvriend Pavel een geestdriftig betoog tegen het socialisme. Wanneer Pavel vervolgens verdwijnt, gaat Dani naar hem op zoek. Zijn tocht voert hem langs zonderlinge mensen en verlaten oorden waar niemand meer iets te zeggen heeft. In gedachten keert hij terug naar de verhalen die Pavel hem vroeger vertelde. Verhalen over kosmonauten en onvermoeibare arbeiders, over de komst van een paradijs op aarde. Wat is er gebeurd? Waarom is Pavel verdwenen? En wat is er nog over van zijn dromen? Met elke stap komt Dani dichter bij de onthulling van een pijnlijke geschiedenis.

De prachtige tweede roman van Frank Nellen wordt alom geprezen in de pers. De NRC noemde de roman ‘schrijnend en buitengewoon boeiend’ en vond ‘Frank Nellen een groot verteller’. De Volkskrant vindt dat ‘Frank Nellen een groot publiek verdient voor De onzichtbaren’. Alle prachtige quotes zijn hier na te lezen.

Lever de kortingsbon uit de NRC in bij de boekhandel en ontvang € 3,- korting. De bon is ook hier te downloaden.

 

Download: Kortingsbon
Auteurs
Auteur: Frank Nellen

Frank Nellen is schrijver, jurist en econoom. Hij doceert aan de Universiteit Maastricht en werkt als fiscalist. Zijn literaire debuut, Land van dadels en prinsen, werd lovend ontvangen. De onzichtbaren is zijn tweede roman.

Boeken
Frank Nellen - De onzichtbaren
Frank Nellen

De onzichtbaren is een wervelende roman over leugens en bedrog, over verzwegen leed en over de tragische neergang van een systeem dat miljoenen mensen verweesd achterliet.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: